CANLI MAÇ İZLE Slovacko-Fenerbahçe 11 Ağustos S Sport MAÇ LİNKİ

11.08.2022 - 16:57

CANLI MAÇ İZLE Slovacko-Fenerbahçe 11 Ağustos S Sport MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Çekya temsilcisi Slovacko’ya konuk oluyor. İlk maçta turu büyük ölçüde cebine koyan sarı lacivertlilerin bu önemli karşılaşması, Türkiye saati ile 20.45’te başlayacak. Maç öncesi yoğun bir şekilde gerçekleştirilen aramalar şu şekilde sıralanıyor: Slovacko maçı izle, Fenerbahçe maçı izle, Slovacko Fenerbahçe canlı maç izle, Slovacko Fenerbahçe maç izle, Slovacko Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Avrupa Ligi maçı izle. Karşılaşma öncesi canlı yayın detaylarını ve diğer gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

SLOVACKO FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

slovacko fenerbahçe maç görseli

Slovacko-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Slovacko Fenerbahçe İzleme Linki Şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam eden Fenerbahçe, Slovacko engelini kayıpsız atlatmak istiyor. Bu keyifli maçı, S Sport ve S Sport Plus üzerinden sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Slovacko-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Slovacko randevusunu 90 dakka boyunca takip etmek adına FB TV canlı yayınından ya da UEFA resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İlk Maçtan Fişi Çekti

jesus slovacko basın toplantısı

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda favori olarak çıktığı maçta, Çekya temsilci Slovacko’yu 3-0 ile geçti. Tur kapısını büyük ölçüde aralayan Fenerbahçe, taraftarına güzel bir galibiyet hediye etti. Özellikle Dinamo Kiev’e elendikten ve Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra takımın yeniden motivasyon kazanması adına bu net galibiyet, taraftarı da havaya soktu. İlk maçta özellikle yeni transferlerden Emre Mor ve Lincoln hem oynadıkları futbolla hem de attığı gollerle maça damga vurdular. Çekya’daki maç öncesinde yeni transferlerden Pedro dışında Mert Hakan ve İrfan Can’ın da sakatlık problemlerinden dolayı kadroda olmadığı görülüyor.

Yeni Transferler Tartışma Yaratıyor

Osayi slovacko maçı

Fenerbahçe, Slovacko maçından sadece 4 gün sonra çıktığı lig maçında taraftarını yine hayal kırıklığına uğrattı. Spor Toto Süper Lig’in 1’inci haftasında kendi sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. İlk haftadan gelen bu puan kaybı ve genel olarak etkisiz oyun, özellikle yeni transferlerin yoğun bir şekilde tartışılmasına neden oldu. Aynı zamanda teknik direktör Jesus da verdiği kararlarla eleştiri oklarının ortasında kaldı. Fenerbahçe kulübü, takımın genç yıldızı olan Arda Güler’e ufak bir törenle 10 numaralı formayı verdi. Jesus’un da katıldığı bu törenden hemen sonra oynanan Ümraniyespor maçında genç yıldızın sonradan da olsa oyunda yer alması bekleniyordu. Öte yandan Jesus’un ısrarla istediği ve takıma kazandırdığı bazı oyuncular performans olarak sınıfı geçemedi. Tribünler bilhassa Peres ve Gustavo Henrique’ye bazı pozisyonlarda ciddi şekilde tepki gösterdi. Ayrıca Osayi ve Attila’nın takımdan gitme olasılığı, Fenerbahçe taraftarlarını epey kızdırmış görünüyor.

Slovacko Mucize Peşinde

Slovacko maç görseli

Çekya takımı Slovacko, geçen sene Çekya Kupası’nı kazanarak kendileri adına tarihi bir başarıya imza atmıştı. Takım bu zaferle birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazandı. İlk maçı 3-0 kaybeden Slovacko, genel olarak etkisiz kalmıştı. Özellikle bir kişi eksik kaldıktan sonra oyunun ikinci yarısında rakip kaleye gitmekte epey zorlandılar. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu olan Kadlec’in kaptan olduğu takım, rövanş karşılaşmasında taraftarına iyi bir futbol izletmek istiyor. Ligde pazar günü Kralove karşısında sahalarında 1-0 kazanmayı başardılar. Bu maçta defans oyuncusu Hofmann, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.