Veli Yiğit Yılın Objektif Spor Spikeri Ödülünü Aldı

11.08.2022 - 16:10

Veli Yiğit Yılın Objektif Spor Spikeri Ödülünü Aldı

TRT Spor’da gerek maç anlatımları gerekse stüdyo programlarında başarılı performans gösteren Veli Yiğit, yılın objektif spor spikeri ödülünü aldı. Instagram’dan yaptığı paylaşımla ödülü aldığını duyuran başarılı spiker, izleyicilere teşekkür etti.

TRT Spor’un başarılı spikerlerinden Veli Yiğit, geçtiğimiz günlerde yılın objektif spor spikeri ödülünün sahibi oldu. Aldığı ödül için izleyicilere teşekkür eden Yiğit, bu ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu belirtti. 

Objektif Kalmaya Devam Edeceğime Söz Veriyorum

Başarılı spiker, aldığı ödül sonrasında Instagram’dan bir paylaşım yaptı. Aldığı en anlamlı ödülün Yılın Objektif Spor Spikeri olduğunu belirten Yiğit, objektif kalmaya devam edeceğinin sözünü verdi. Bu ödülü almasını sağlayan izleyicilere de teşekkür eden Veli Yiğit’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

YILIN OBJEKTİF SPOR SPİKERİ ödülünü aldığım için çok mutluyum. Bugüne kadar aldığım ödüller içerisinde benim için en anlamlısı. Beni bu ödüle layık gören ve bu ödülü almamı sağlayan tüm izleyicilerimize meslek hayatımın sonuna kadar “OBJEKTİF” kalmaya devam edeceğime yürekten söz veriyorum. Sağ olun, var olun 😍🙏🏻😊 iyi ki varsınız 🙌🙌

Veli Yiğit Kimdir?

Almanya doğumlu Veli Yiğit, 1982 yılında dünyaya geldi. Veli Yiğit, 11 yaşında döndüğü Türkiye’de Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Okul yıllarında spora düşkün olduğunu ifade eden Yiğit, Barbaros Çıdal’dan spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı.

TV8’in Serie A ve İngiltere Premier Lig gibi maçları yayınladığı dönemde bu ekranlarda özetleri yazan Veli Yiğit, editörlük görevine de TV8’de başladı. TV8’in ardından Galatasaray TV’de görev yapan Veli Yiğit’in sonraki durağı ise TRT Spor oldu. Halen TRT Spor’da görev alan Veli Yiğit, bu ekranlarda maç anlatımlarının yanı sıra stüdyo programlarında da yer alıyor. 2022 yılının objektif spor spikeri ödülünü kazanan Veli Yiğit’in yeni sezonda TFF 1. Lig başta olmak üzere birçok organizasyonun maç anlatım koltuğunda oturması bekleniyor.