CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Eintracht Frankfurt 10 Ağustos EXXEN MAÇ LİNKİ

10.08.2022 - 18:32

CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Eintracht Frankfurt 10 Ağustos TV8 Buçuk MAÇ LİNKİ

UEFA Süper Kupa Finali’nde İspanya devi Real Madrid ile Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt karşı karşıya geliyor. Finlandiya’da Helsinki şehrinde oynanacak olan bu keyifli maç, Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Final maçı öncesinde öne çıkan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Real Madrid maçı izle, Eintracht Frankfurt maçı izle, Real Madrid Eintracht Frankfurt canlı maç izle, Real Madrid Eintracht Frankfurt maç izle, Real Madrid Eintracht Frankfurt bedava maç izle, Real Madrid maçı canlı izle,  Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Avrupa Süper Kupa finali izle. Karşılaşmaya ilişkin gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

REAL MADRID EINTRACHT FRANKFURT CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

real madrid süper kupa görseli

Real Madrid-Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Yayın Linki

Real Madrid-Eintracht Frankfurt İzleme Linki Şampiyonlar Ligi’ni müzesine götüren Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi’nde zafere uzanan Eintracht Frankfurt, Süper Kupa kapsamında karşı karşıya geliyor. Maç ülkemizde Exxen dijital platformuyla beraber TV 8,5 kanalından yayınlanacak.

Real Madrid-Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Takip

Real Madrid’in Eintracht Frankfurt’u yenerek müzesine bir kupa daha eklemek isteyeceği maça dair istatistikleri 90 dakika boyunca canlı olarak takip edebilirsiniz. Bunun için UEFA resmi sitesi, iyi bir seçenek olarak görünüyor.

REAL MADRID EINTRACHT FRANKFURT MAÇI CANLI TAKİP

Real Madrid Finalin Favorisi

real madrid helsinki havalimanı

Şampiyonlar Ligi’nin efsane takımı Real Madrid, bu unvanı boşuna almadığını geçen sene tüm futbol severlere bir kez daha gösterdi. Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon favori gösterilmeyen ve City, Liverpool, Münih, PSG gibi takımların arkasında kalacağı beklenen Real, buraları ne denli iyi oynayabildiğini kanıtlamış oldu. Final maçında Liverpool ile karşılaşan İspanya devi, ikinci yarıda Vinicius Junior’un attığı muhteşem golle sonuca gitmişti. Şampiyonlar Ligi müzesine götürmenin yanında bir de La Liga’da zafere ulaşan Madrid, tam anlamıyla unutulmaz bir sezonu geride bıraktı. Devler Ligi’ndeki başarısı sayesinde bu finalde olmaya hak kazanan Madrid temsilcisi, aynı zamanda 2022-2023 sezonunun da ilk resmi karşılaşmasına çıkmış olacak. Ancelotti’nin öğrencileri, sezon açılışını görkemli bir futbolla süslemek ve kupayı İspanya’ya götürmek istiyor.

Bütün Gözler Benzema’da

benzema real madrid süper kupa

Real Madrid’in geçen sezonki muhteşem başarısında, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde attığı kritik gollerle fark yaratan Benzema’nın rolü yadsınamazdı. Yetenekli Fransız golcü, takımı için ne kadar değerli bir forvet olduğunu arka arkaya yaptığı hat-trickler ile ispatladı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nin en golcü oyuncusu olan Benzema, kelimenin tam manasıyla formunun zirvesine ulaştı. Devler Ligi’nde 15, La Liga’da ise 27 gole imzasını atan yıldız, bu maç öncesi yapılan basın toplantısında hocasından büyük övgüler aldı. Bu arada Marcelo’dan sonra birinci kaptanlığa getirilen Benzema, bu maçta en az 1 gol bulabilirse, kulüp efsanesi Raul’u geride bırakacak. Bu sayede Ronaldo’nun ardından Madrid’de en çok gol atan ikinci oyuncu olarak tarihe geçecek. Bilindiği üzere Ronaldo, attığı 451 golle Real tarihinin en golcü oyuncusu durumunda.

Eintracht Frankfurt Lige Kötü Başladı

frankfurt süper kupa görseli

Kupa finalinin diğer tarafını oluşturan Eintracht Frankfurt, Finlandiya’ya sürpriz yapmak için geliyor. Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’ndeki tarihi başarısı sayesinde burada yer almaya hak kazandı. Tarihinde ilk kez Süper Kupa finalinde oynayacak olan kulüp, favori gösterilmedikleri maçta İspanya devine çelme çakmak istiyor. Glasner’in öğrencileri mayıs ayındaki finalde Rangers’ı penaltı atışları neticesinde devirmeyi başarmış ve kupayı müzesine götürmüştü. Fakat Eintracht Frankfurt aynı başarıyı lige yansıtmak konusunda pek başarılı görünmüyor. Takım sezonun ilk lig maçında Bayern Münih karşısında tamamen dağıldı. Taraftarı önünde Bayern’den tam 6 gol yiyen Eintracht Frankfurt, final maçı öncesinde hiç de hazır bir görüntü vermedi. Bu maçta Almanya temsilcisinde Jerome Ongune’nin sakat olduğu görülüyor.