Can Önduygu’nun Yeni Adresi S Sport Oldu

09.08.2022 - 18:33

Can Önduygu’nun Yeni Adresi S Sport Oldu

Kısa bir süre önce beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Can Önduygu’nun yeni adresi belli oldu. Önce Socrates Dergi YouTube ile anlaşan Önduygu, spikerlik kariyerine S Sport’ta devam edecek. Önduygu, hafta sonundan itibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarında La Liga ve Serie A maçlarının anlatımıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Başarılı spiker Can Önduygu, S Sport’ta maç anlatımlarına devam edeceğini açıkladı. beIN Sports’tan ayrılığı sonrasında Socrates Dergi YouTube kanalında Londra Merkez programına geçiş yapan Can Önduygu’nun ikinci adresi böylece S Sport oldu. Sezon boyunca La Liga ve Serie A maçlarının anlatım koltuğunda oturacak Önduygu, mesaisine hafta sonu başlayacak.

Hafta Sonundan İtibaren S Sport’tayım

Can Önduygu Twitter hesabından S Sport’a transfer olduğunu açıkladı. Maç anlatımlarıyla sezon boyunca S Sport’ta olacağını açıklayan Can Önduygu, şu ifadeleri kullandı:

Hafta sonundan itibaren maç anlatımlarımla S Sport’ta olacağım. Çk özledim, umarım 9-10 gollü maç şansım devam eder.


Can Önduygu Kimdir?

Eurosport ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Can Önduygu, Tivibu Spor’da da maç anlatımlarına imza attı. 2011-2018 yılları arasında Eurosport ekranlarında boy gösteren Can Önduygu, bu süreçte S Sport’ta Premier Lig maçlarını da anlattı. 2018 yılında Eurosport’tan ayrılan ve beIN Sports’a geçiş yapan Can Önduygu, burada yaklaşık 4.5 yıl sporseverlerin karşısına çıktı. İlk etapta Ligue 1, Serie A ve benzeri Avrupa ligleri maçlarını anlatan Can Önduygu, son yıllarda Türkiye Süper Lig maçlarının anlatım koltuğunda oturuyordu. Kısa bir süre önce beIN Sports ekranlarına veda eden Can Önduygu, ardından Socrates Dergi YouTube kanalına geçti. Burada sezon boyunca Londra Merkez programında moderatörlük görevini üstlenecek Önduygu, maç anlatımlarında ise geçmişte görev yaptığı S Sport’ta yer alacak. Önduygu’nun 2022/23 sezonu boyunca La Liga ve Serie A maçlarının anlatım koltuğunda oturması bekleniyor.