BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Ümraniyespor 8 Ağustos BEIN LİNK

08.08.2022 - 17:35

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Ümraniyespor 8 Ağustos BEIN LİNK

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında perdeyi Ümraniyespor maçıyla açıyor. Fenerbahçe Ümraniyespor karşılaşması bu akşam saat 21.45’te Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Ligin yeni takımı Ümraniyespor’un görücüye çıkacağı kritik maç öncesi öne çıkan aram sonuçları şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Ümraniyespor maçı izle, Fenerbahçe Ümraniyespor canlı izle, Fenerbahçe Ümraniyespor canlı maç izle, Fenerbahçe Ümraniyespor maç izle, Fenerbahçe Ümraniyespor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya dair önemli notları içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe ümraniyespor maç görseli

Fenerbahçe-Ümraniyespor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe-Ümraniyespor İzleme Linki Fenerbahçe ve Ümraniyespor takımlarının karşı karşıya geleceği maçta Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Bu keyifli maçı futbol severler beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilecek.

Fenerbahçe-Ümraniyespor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Ümraniyespor’u ağırlayacağı maça tribünlerin yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşmaya dair istatistik takibi yapmak isteyenler, FB TV canlı yayınına yönelebilir.

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Net Favori

fenerbahçe ali koç jesus

Fenerbahçe, ligin yeni takımı olan Ümraniyespor karşısında maçın net favorisi durumunda. Takım, Ümraniyespor’un henüz ilk haftadan büyük bir sürpriz yapmasına izin vermek istemiyor. Oyuna hızlı başlaması ve rahat bir galibiyet alması beklenen Fenerbahçe, geçen sezonu İsmail Önder liderliğinde ikinci sırada tamamlamıştı. Ligin ikinci yarısını lider kapata sarı lacivertliler, son derece etkili bir performansa imza atmıştı. Takımın başına Jesus’un gelmesiyle beraber oyun planında ve oyuncu tercihlerinde ciddi değişiklikler oldu. Her ne kadar Ali Koç, geçen sezonun ikinci yarısında başarılı olan kadroya sadece birkaç takviye yapılacağını söylese de gelinen noktada yapılan transfer sayısı 10’a yaklaştı. Pedro, Arao, Bruma, Lincoln, Emre, Peres gibi transferlere imza atan takım, Dinamo Kiev’e elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında karılaştığı Slovacko’yu 3-0 ile geçti. Turu büyük ölçüde cebine koyan Fenerbahçe, şimdi taraftarının da desteğiyle lige etkili bir başlangıç yapmak istiyor.

Fenerbahçe Nasıl Bir Yaz Dönemi Geçirdi?

fenerbahçe antrenman

Portekizli teknik direktör Jesus önderliğinde sezonu rakiplerine kıyasla çok erken bir şekilde açmak zorunda kalan Fenerbahçe, çalışmalarının bir bölümünü Can Bartu Tesisleri’nde bir bölümünü ise Avusturya’da gerçekleştirdi. Bu süreçte oynadığı hiçbir hazırlık maçında yenilmeyen takım, sezon öncesi güven veren bir performans sergiledi. Hull, Partizan, Tirana, MOL Fehervar gibi takımlara karşı rahat galibiyetler alan Fenerbahçe’de sakat oyuncuların durumu can sıkıyor. Şu an itibarıyla Nazım, İrfan, Serdar, Pedro sakat oyuncular arasında yer alıyor. Mert Hakan, Altay, King ve Ferdi’nin durumları ise maç saatine doğru netleşecek. Son maçta çok başarılı bir futbol oynayan Emre Mor ve Lincoln’un bu maçta Jesus tarafından yine ilk 11’de değerlendirilmesi bekleniyor.

Ümraniyespor için Zorlu Başlangıç

Ümraniyespor maç öncesi görsel

Geçen sezon TFF 1.Lig’de son derece başarılı bir performansa imza atan Ümraniyespor, Ankaragücü ile haftalar boyunca liderlik mücadelesi verdi. Bu mücadelenin sonunda sezonu ikinci sırada tamamlayan Ümraniyespor, totalde 70 puan topladı. Sadece averaj farkıyla lig şampiyonluğunu kaçıran İstanbul ekibi, son hafta bu nedenle buruk bir sevinç yaşadı. Yaz döneminde Ümraniyespor, Hatayspor takımından Sackey’i kadrosuna dahil etti. Ayrıca Nika Gagnidze ve Onur Atasay da Ümraniyespor’un dikkate değer transferleri arasında gösteriliyor. Fenerbahçe karşısında Mrsic, Del Valle, Sackey, Fatih Yiğit ve Camara gibi oyuncular, teknik direktör Recep Uçar’ın en önemli kozları olacak gibi görünüyor. Deplasman ekibinde şu an için ciddi bir eksik bulunmuyor.