Real Madrid-E.Frankfurt UEFA Süper Kupa Finali TV8,5’ta

08.08.2022 - 14:37

Real Madrid-E.Frankfurt UEFA Süper Kupa Finali TV8,5’ta

UEFA Süper Kupa sahibini buluyor. Şampiyonlar Lig şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt kozlarını Helsinki’de paylaşıyor. Çarşamba 22.00’de Real Madrid-E.Frankfurt UEFA Süper Kupa finali, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Her yıl Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu, Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Bu yıl Helsinki’de oynanacak mücadelede Real Madrid ile Frankfurt kupa için karşılaşıyor. Mücadelenin yayıncısı ise Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarının sahibi EXXEN oldu. Ayrıca karşılaşma RTÜK kuralları gereği şifresiz yayınlanmak zorunda olduğu için TV8,5 ekranlarında da olacak. Çarşamba 22.00’deki Real Madrid-E.Frankfurt UEFA Süper Kupa finalini TV8,5’tan izleyebilirsiniz.

Real Madrid Bıraktığı Yerden Devam Etmek İstiyor

Geçtiğimiz sezon harika bir dönemden geçen ve lig şampiyonluğunun yanına Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu ekleyen Real Madrid, bu sezon bıraktığı yerden devam etmek istiyor. Hafta sonu başlayacak La Liga öncesinde ilk resmi maçına çıkacak Real Madrid, kupa koleksiyonuna bir yenisini ekleme hesapları yapıyor.

Hazırlık döneminde 4 maç yapan Real Madrid, bu karşılaşmaların ikisini kazanırken birinden mağlubiyetle ayrıldı. Barcelona’ya kaybeden Real Madrid, Club America ile berabere kaldı. 
İLK SÜPER KUPA 8.8.2022      

Frankfurt Lige Kabus Gibi Başladı

UEFA Avrupa Ligi finalinde Rangers’ı mağlup etmeyi başaran Frankfurt, yeni sezona korkunç bir giriş yaptı. Kupada Magdeburg’u 4 golle geçen Frankfurt, ligin ilk maçında Bayern Münih’i konuk etti. Amiyane tabirle bozguna uğrayan Frankfurt, karşılaşmayı 6-1 kaybetti.

Yeni sezona ligde kötü bir başlangıç yapan Frankfurt, Süper Kupa’yı kazanarak sezonun ilk büyük sürprizine imza atmak istiyor.
1 SÜPER KUPA 8.8.2022      

Son 10 Finalin 8’i Şampiyonlar Ligi Şampiyonlarının

UEFA Süper Kupa’da son 10 finalin 8’inde Şampiyonlar Ligi şampiyonları mutlu sona ulaştı. Sadece 2 finalde UEFA Avrupa Ligi şampiyonları Süper Kupa’yı müzesine götürdü. 2018’de Real Madrid’i, 2012’de ise Chelsea’yi mağlup eden Atletico Madrid, kupayı kazanmıştı. Frankfurt da bu sürprizlere bir yenisini eklemek istiyor.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt arasındaki mücadele, Çarşamba 22.00’den itibaren TV8,5’ta.