Başakşehir-Breidablik UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı TRT Spor’da

08.08.2022 - 10:06

Başakşehir-Breidablik UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı TRT Spor’da

UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmak için dev bir adım atan Başakşehir, Breidablik’i konuk ediyor. Başakeşhir-Breidablik mücadelesinin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Karşılaşma, Perşembe 20.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Başakşehir, üçüncü ön eleme turu rövanş maçında Breidablik’i konuk ediyor. İzlanda’daki maçı 3-1 ile geçen Başakşehir, İstanbul’da hata yapmamak istiyor. Başakşehir-Breidablik mücadelesinin yayıncısı ise TRT Spor oldu. Bu keyifli mücadeleyi, Perşembe 20.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

Rakip 19 Maçtır İç Sahada Yenilmiyordu

Breidablik-Başakşehir mücadelesinin ardından Başakşehir teknik sorumlusu Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu. Rakibin 19 maçtır yenilmediğine vurgu yapan Sözer, İstanbul’da tur atlayacaklarına inandıklarını belirtti.

Önemli bir deplasman maçı kazandık. Son 19 maçtır burada yenilmiyorlardı. Önümüzdeki hafta evimizde turu geçmek istiyoruz. Böyle maçlar gergin geçiyor. Çok güzel mücadele ettik ve galibiyeti aldık. Rakibimiz elinden geleni yaptı. Kendi liglerinde de pas oyunu oynadıklarını biliyoruz. Lig başlıyor. Takımı yeniden hazırlamamız gerekiyor. Pazartesi günü yine ciddi bir şekilde sahada olmak için hazırlanacağız. Oyuncularımızın hepsi değerli, kadromuza güvenimiz çok yüksek. Buraya galibiyet için geldik ve istediğimizi aldık. Güzel bir avantaj elde ettik. Artık rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Sentetik çim bizi zorladı, kendi evimizde şartlar daha iyi olacak.
1 BAŞAKŞEHİR.webp      

Play-off Turunda Lillestrom-Antwerp Galibi ile Eşleşecek

Başakşehir, Breidablik eşleşmesini sorunsuz geçmesi durumunda play-off turuna yükselecek. Play-off turundaki rakibi ise Lillestrom-Antwerp eşleşmesinin galibi olacak. Bu sezon oynadığı resmi maçların hiçbirini kaybetmeyen Antwerp, Lillestrom deplasmanından da 3-1’lik galibiyetle döndü. Bu da Antwerp’in aynı temsilcimiz Başakşehir gibi tur için dev bir adım atması anlamına geldi.

İzlanda’dan avantajı kaparak dönen Başakşehir ile deplasmanda sürpriz yaparak adını play-off turuna yazdırmak isteyen Breidablik arasındaki UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçı, Perşembe 20.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.