BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor Galatasaray 7 Ağustos BEIN LİNK

07.08.2022 - 17:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor Galatasaray 7 Ağustos BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 1’inci haftasında Okan Buruk önderliğindeki Galatasaray, ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Antalya’dan 3 puanla ayrılmak istiyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan zorlu karşılaşma öncesinde gerçekleştirilen popüler arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Antalyaspor Galatasaray canlı izle, Antalyaspor Galatasaray canlı maç izle, Antalyaspor Galatasaray maç izle, Antalyaspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair bilmeniz gereken tüm detayları sizler için bir araya getirdik.

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray antalyaspor maçı öncesi görsel

Antalyaspor Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Antalyaspor Galatasaray İzleme Linki Antalyaspor ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek olan maça Antalya Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Müsabakayı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Galatasaray Maçı Canlı Takip

Nuri Şahin ve Okan Buruk’u karşı karşıya getirecek olan zorlu karşılaşmayı 90 dakika boyunca istatistik açısından takip etmek adına Galatasaray’ın kulüp televizyonundan yararlanabilirsiniz.

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray İyi Başlamak İstiyor

galatasaray maç kadrosu

Geçen sezon, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, 2022-2023 sezonunu önemli bir fırsat olarak görüyor. Taraftarına kendini affettirmek ve kabus dolu sezonu unutturmak isteyen sarı kırmızılılar, ligin ilk haftasında zorlu Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak. Savunması son derece güçlü olan bir ekibe karşı zorlanması beklenen Galatasaray’ın nasıl bir plan yapacağı ise merak konusu. Galatasaray bu sene değişikliğe önce teknik direktör tarafında başladı. Torrent ile yollarını ayıran yönetim, takımın efsane oyuncusu olan ve aynı zamanda teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir’de başarılı bir dönem geçiren Okan Buruk’la anlaşma sağladı. Diğer yandan Dubois, Kazımcan, Seferovic, Abdülkerim ve Oliveira gibi önemli isimler takıma dahil edildi

Sarı Kırmızılılar Yaz Dönemini Nasıl Geçirdi?

galatasaray antalya'da

Galatasaray, son zamanlarda deplasman maçlarındaki kötü performansları ile dikkat çekiyordu. Bu kötü gidişatı bu sezon durdurmak isteyen Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında şeytanın bacağını kırabilecek mi? Galatasaray’da bu yaz döneminde Mostafa, Morutan, Babel, Aytaç ve Diagne gibi isimler takımdan ayrıldı. Sarı kırmızılı ekip, lig öncesinde toplamda 7 hazırlık maçı oynadı. İlk iki maçta MOL Fehervar ve Strum Graz’a üst üste kaybeden ekip, sonraki 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik çıkarmayı bildi. Galatasaray’ın son olarak Fiorentina maçındaki performansı ve alınan 2-1’lik galibiyet, sezon öncesinde önemli işaretler sundu. Antalyaspor maçı öncesinde Galatasaray’da Dubois, sakatlığı nedeniyle bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Antalyaspor Zor Kaybediyor

Nuri Şahin

Antalyaspor geçen sene Nuri Şahin ile beraber inanılmaz bir çıkış yakalamıştı. Özellikle ikinci yarının Fenerbahçe ile beraber en iyi ekiplerinden biri olarak dikkat çeken kırmızı beyazlılar, bu sezon aynı ivmeyi sürdürmek istiyor. 16 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan Antalyaspor, sezon sonunda kendini 7’nci sırada tamamladı. Bu sezon ise Nuri Şahin’in öğrencileri sezonu ilk 5 içinde tamamlamak istiyor. Antalyaspor yaz döneminde Larsson, Ömer Toprak, Soner Aydoğdu, Alperen Uysal, Cemali Sertel ve Haci Wright gibi isimleri kadrosuna dahil etti. Admir Mehmedi sakat olduğu için bu maçın kadrosuna yer alamayacak. Galatasaray karşısında Adriano, Wright, Fredy ve Ndao gibi isimler, ev sahibi takımın en önemli kozları olacak.