Yeni Program Premier League Bugün beIN Sports’ta Başladı

06.08.2022 - 19:41

Yeni Program Premier League Bugün beIN Sports’ta Başladı

Premier League yayın haklarını satın alan beIN Sports, özel programlara imza atmaya başladı. Hakan Güleç ile Seyhan Şaşko’nun sunduğu Premier League Bugün programında günün Premier League karşılaşmaları masaya yatırılıyor. beIN Sports’un Premier Lig içeriklerini önümüzdeki dönemde arttırması bekleniyor.

2022/23 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca Premier Lig maçlarını futbolseverlerle buluşturacak beIN Sports, bir yandan da stüdyo programlarını arttırıyor. Premier Lig özelinde yeni programları futbolseverlerle buluşturacak beIN Sports, ilk hamlesini Cumartesi günü yaptı. Premier League Bugün programıyla günün maçları mercek altına alındı. Bu programda futbolseverlerin karşısına Seyhan Şaşko ve Hakan Güleç çıktı.

Premier Lig İçeriklerinin Artması Bekleniyor

beIN Sports, geçtiğimiz yaz yaptığı hamlelerle bir futbol platformuna dönüştü. Avrupa’nın 5 büyük liginin 3’ünü yayınlayan beIN Sports, bunun yanında Türkiye Süper Ligi ve Spor Toto 1'inci Lig karşılaşmalarını ekranlara getiriyor. Kanalın önümüzdeki günlerde Premier Lig özelinde imza atacağı programların sayısını arttırması bekleniyor.

Cumartesi Premier League Bugün programını futbolseverlerle buluşturan beIN Sports, hafta içine de Premier League eksenli bir program koyacak.


Seyhan Şaşko Kimdir?

Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Ohri’de dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer aldı.

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra Eurosport’ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan Şaşko, Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra beIN Sports’a transfer oldu. beIN Sports’ta birçok programa imza atan Şaşko, Premier League sezonu boyunca Premier League Bugün programında yer alacak.
1 bein sports 6.8.2022.jfif      

Hakan Güleç Kimdir?

Yeni sezonda beIN Sports ekranlarında Premier League Bugün programında yer alacak Hakan Güleç, yıllardır beIN Sports’ta Avrupa futbolu yorumlarıyla dikkat çekiyor. NTV Spor’un kapanması sonrasında beIN Sports’a geçen Hakan Güleç’in Premier League Bugün programının yanı sıra Avrupa futbolu özelinde farklı programlarda da yer alması bekleniyor.