Slovacko-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı S Sport Plus’ta

06.08.2022 - 19:05

Slovacko-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı S Sport Plus’ta

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Çekya deplasmanında tur arıyor. Slovacko-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi ön eleme rövanş maçı S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşuyor. Perşembe 20.00’deki Slovacko-Fenerbahçe karşılaşmasını, S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.


İlk maçta İstanbul’da rakibini 3-0 ile geçen Fenerbahçe, rövanşta hata yapmayarak adını play-off turuna yazdırmak istiyor. Slovacko ise iç sahada mucize peşinde olacak. 

Çekya’daki bu keyifli mücadelenin yayıncısı, geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Perşembe 20.00’deki Slovacko-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçı, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İspanya La Liga, İtalya Serie A, Copa Libertadores, Euroleague, Eurocup, NBA, NFL, NHL, UFC gibi organizasyonları ekranlara getiren S S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Bu Galibiyeti Taraftara Armağan Ediyorum

İlk maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, harika bir atmosferde mücadelenin oynandığını dile getirdi. Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini belirten Jesus, şu ifadeleri kullandı:

Çok güzel bir atmosferde oynandı bu maç. Taraftarlarımız bu maçta gösterdikleri destekle bu galibiyeti hak ediyorlardı. Dinamo Kiev maçında da bütün maç arkamızdalardı. Bugün yine aynı şekilde oldu. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. 
Yüzde yüz olarak hazırız diyemeyiz. 2-3 haftadır çalışıyoruz ama hem Dinamo Kiev maçında hem de bu akşamki maçta takım iyi göstergeler sundu. Pazartesi günü bizim için lig başlıyor ve lig bizim için asıl hedefimiz. Ligde Fenerbahçe şampiyonluk için en önemli favoridir. Tabii ki Avrupa liginde gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama bu turnuvalarda favori değiliz. Türkiye Ligi favori olduğumuz lig ve bu lige hazır olacağız. 
Gustavo ve Arao'nun benim oyun anlayışımla ilgili bilgileri var. Onlarla Flamengo'da 2 yıl çalıştım. Bu benim için bir avantaj. Lincoln de yavaş yavaş formunu buluyor. Antrenmanda çok çalışıyor. Bugün de maçın adamı oldu. Emre Mor özel yetenekleri olan bir futbolcu. Şu anda 90 dakika oynayacak durumda değil ama oynadığı zaman maçı koparacak hareketleri yapabilen özel yetenekleri olan bir futbolcu.
1 slovacko 6.8.2022.webp      

Fenerbahçe’nin Rakibi Austria Wien Olacak

Fenerbahçe’nin Slovacko’yu elemesi durumunda rakibi Austria Wien olacak. Bu eşleşmeyi geçen ekip UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırırken, eşleşmenin mağlup tarafı yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.

Kendi evinde sürpriz kovalayacak Slovacko ile ilk maçta yakaladığı avantajı korumak isteyen Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçı, Perşembe 20.00’de S Sport Plus’ta.