BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Kayserispor 6 Ağustos BEIN LİNK

06.08.2022 - 16:38

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Kayserispor 6 Ağustos BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında Beşiktaş, Kayserispor’u Vodafone Park’ta ağırlıyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan zorlu karşılaşma ile beraber siyah beyazlı ekip, sezona etkili bir başlangıç yapmak istiyor. Maç öncesinde futbol severlerin gerçekleştirdiği trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Kayserispor maçı izle, Beşiktaş Kayserispor canlı izle, Beşiktaş Kayserispor canlı maç izle, Beşiktaş Kayserispor maç izle, Beşiktaş Kayserispor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşma öncesi öne çıkan gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Kayserispor maç öncesi görsel

Beşiktaş-Kayserispor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş - Kayserispor İzleme Linki Beşiktaş ve Kayserispor takımlarını karşı karşıya getirecek olan 1’inci hafta karşılaşması, beIN Sports ekranlarında yer alacak.

Beşiktaş-Kayserispor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş, Kayserispor maçıyla beraber geçen sezonun kötü izlerini taraftarına unutturmak istiyor. Beşiktaş Kayserispor karşılaşmasına dair istatistik takibi yapmak isteyenler, Beşiktaş resmi sitesinde yer alan Maç Merkezi bölümünden yararlanabilir.

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Lige İyi Başlayabilecek mi?

Beşiktaş antrenman

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kötü gidişe dur demek adına takımın başına deneyimli teknik direktör Valerien Ismael’i getirmişti. Siyah beyazlı ekiple sezonu 6’ncı basamakta tamamlayan başarılı isim, taktik anlayışını benimsetmek açısından yaz dönemini etkili bir şekilde kullandı. Taraftarlar, bu sene Avrupa kupalarında yer almamasından dolayı Beşiktaş’ın lige daha iyi odaklanmalarını bekliyor. Takım, geçen sezon Kasımpaşa forması ile lige adeta damgasını vuran Muleka transferi ile hücum hattında önemli bir avantaj elde etti. Muleka dışında Weghorst, Cenk, Masuaku, Saiss ve Fernandes gibi isimler de bu sene Beşiktaş’ın kadrosuna dahil oldu. Ismael’in Kayserispor karşılaşmasında takımını 4’lü savunma kurgusu ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Beşiktaş Yaz Dönemini Nasıl Geçirdi?

Ismael antrenman

Bu seneye şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, yaz döneminde transferlerini bu doğrultuda geçirdi. Süper Lig’deki önemli şampiyonluk adaylarından biri olan siyah beyazlı ekip, ilk haftadan kendi seyircisi ile bütünleşmek ve sonuca gitmek istiyor. Beşiktaş yaz döneminde ligdeki rakiplerine kıyasla daha dişli ekiplerle karşılaştı. Kara Kartallar; yaz döneminde Sampdoria, Plzen, Bremen ve Alaves gibi ekiplerle karşılaştı. Beşiktaş bu maçta Josef, Atiba ve Welinton’da yararlanamayacak. Öte yandan, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan genç oyuncu Serdar Saatçi de bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Kayserispor, Çağdaş Atan ile Sürpriz Peşinde

Kayserispor maç öncesi görsel

Kayserispor’un geçen sezonki en önemli başarısı, Türkiye Kupası’nda finale dek yükselmesiydi. Finalde Sivasspor ile müthiş bir maça imza atan sarı kırmızılı ekip, uzatma neticesinde kupayı rakibine kaptırmıştı. Bu parlak sezona rağmen Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı ve yönetim, takımın başına ligin yükselen değerlerinden biri olan Çağdaş Atan’ı getirdi. Alanyaspor’daki başarısını Kayseri’ye taşımak isteyen Çağdaş Atan, Beşiktaş maçı öncesinde takımına güvendiğini ifade etti. Kayserispor’da mevcut transfer yasağı, yönetimin elini kolunu bağlayan bir unsur olarak karşımızda duruyor. Bunun yanında Alibec, Yasir, Uğur, Lung gibi oyuncular takımdan yaz döneminde ayrıldı. Thiam, Cardoso ve Gavranovic, bu maçta Kayserispor’un en önemli kozları arasında yer alacak gibi görünüyor.