Konyaspor-Vaduz UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı A Spor’da

06.08.2022 - 14:09

Konyaspor-Vaduz UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Rövanş Maçı A Spor’da

UEFA Konferans Ligi temsilcilerimizden Konyaspor, Vaduz’u konuk ediyor. 1-1 sona eren ilk maçın rövanşı, A Spor ekranlarında olacak. Konyaspor-Vaduz UEFA Konferans Ligi ön eleme rövanş maçı A Spor’da futbolseverlerle buluşacak.

Deplasmanda bölüm bölüm iyi oynasa da hücumda üretkenlik noktasında sorun yaşayan Konyaspor, son dakikada bulduğu golle 1-1 ile Konya’ya döndü. Tur için Konya’da kazanması gerekecek Konyaspor’un Vaduz önündeki sınavı A Spor ekranlarında olacak. Konyaspor-Vaduz mücadelesi, Perşembe 20.00’de A Spor’da.

Konya’da Tur Atlayacağız

Vaduz maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, daha fazla pozisyona girdiklerini dile getirdi. Konya’da tur atlayacaklarına inandığını belirten Palut, şu ifadeleri kullandı:

Günün daha iyi takımıydık. Bir anda konsantrasyon kaybından gol yedik. Hızlı şekilde toparlanıp gol bularak beraberliği yakaladık. Sahaya baktığımızda da kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Futbol her sonuca açık. Rakip fizik ve ritim açısından karşılık verdi. Hazır bir takım gördük sahada. Konya'da bu oyunu tekrarlamamız gerekiyor. Üçüncü bölgede daha dikkatli olmamız lazım. Bunları da başarırsak, bir üst tura çıkabileceğimizi düşünüyorum. Daha iyi bir sonuçla evlerine göndermek isterdik. Belirli mesafelerden buraya geldiler. İnşallah Konya'da alacağımız galibiyetle onları mutlu ederiz.

Yeni transfer Muhammet Demir’in golle tanışmasına da sevindiğini belirten Palut, Muhammet Demir’in ilerleyen günlerde daha hazır bir görüntüde olacağını sözlerine ekledi.
1 konyaspor 6.8.2022.jpeg      

Konyaspor Tur Atlarsa Neftçi-Rapid Wien Galibi ile Eşleşecek

Vaduz karşısında galip gelmesi durumunda UEFA Konferans Ligi play-off turuna yükselecek Konyaspor, Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçı Azerbaycan’da 2-1 kazanan Neftçi, bu eşleşmede avantajı yakaladı. Konyaspor, bir sonraki turu da geçmesi durumunda adını UEFA Konferans Ligi gruplarına yazdıracak.

İlk maçta son dakikada beraberliği kurtaran Konyaspor ile rakibe sorun çıkarabilecek bir görüntü ortaya koyan Vaduz arasındaki UEFA Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçı, Perşembe 20.00’den itibaren A Spor ekranlarında olacak.