BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İstanbulspor-Trabzonspor 5 Ağustos BEIN LİNK

05.08.2022 - 16:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İstanbulspor-Trabzonspor 5 Ağustos BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de perde, 2.5 aylık bir aranın ardından yeniden açılıyor. Ligin açılışında son şampiyon Trabzonspor, ciddi bir taraftar potansiyelinin olduğu İstanbul şehrinde, İstanbulspor ile karşılaşıyor. Bu akşam saat 21.00’da başlayacak olan maç öncesi öne çıkan arama sonuçları şu şekilde: İstanbulspor maçı izle, Trabzonspor maçı izle, İstanbulspor Trabzonspor canlı izle, İstanbulspor Trabzonspor canlı maç izle, İstanbulspor Trabzonspor maç izle, İstanbulspor Trabzonspor bedava maç izle, İstanbulspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair tüm gelişmeleri içeriğimizde bulmanız mümkün.

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor'un İstanbulspor maçı öncesi hazırladığı görsel

İstanbulspor-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki 

İstanbulspor Trabzonspor İzleme Linki İstanbulspor ve Trabzonspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan bu keyifli karşılaşma, beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

İstanbulspor-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşmasına İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maça dair istatistikleri takip etmek isteyenler, yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan Maç Merkez bölümüne yönelebilir.  

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Açılışı Şampiyon Yapıyor

Trabzonspor taraftarı

Spor Toto Süper Lig’de nihayet özlem sona eriyor. Futbol severlerin günlerdir büyük bir özlemle bekledikleri lig, bu akşam 21.00’da oynanacak olan İstanbulspor Trabzonspor maçı ile start alıyor. Dolu tribünler önünde, güzel bir atmosferde oynanması beklenen açılış maçı öncesinde favori taraf, tahmin edileceği üzere deplasman ekibi. Son şampiyon, geçen sene gelen başarıyı bu sene de tekrar etmek istiyor. Sezona resmi anlamda Süper Kupa ile başlayan Trabzonspor, önümüzdeki hafta, Şampiyonlar Ligi Play-off Turu kapsamında FC Midtjylland takımı ile karşılaşacak. Geçen sezonki şampiyonluğun bir tesadüf olmadığını göstermek isteyen Trabzonspor, hazırlık maçlarında genel olarak iyi bir görüntü vermemişti. Bu maç öncesinde Abdullah Avcı; Peres, Hamsik ve Hüseyin’den yararlanamayacak.

Trabzonspor Transferde Ne Yaptı?

Trabzonspor İstanbul Havalimanı'nda

“Fırtına” lakaplı Trabzonspor, bu sene şampiyonluğun yine en önemli favorilerinden biri durumunda. Oturmuş bir kadroya sahip olan bordo mavili ekip, bu kimyayı bozacak büyük hamleler gerçekleştirmedi. Takımdaki en önemli ayrılık, hiç şüphesiz ki geçen sezonki şampiyonlukta en önemli mimarlardan biri olan Nwakaeme. Bu yaz döneminde Karadeniz ekibi, Doğucan, Larsen, Denswil ve Trezeguet gibi isimleri kadrosuna ekledi. Takımın etkili forveti Cornelius’un bu sezona fırtına gibi başlaması ve Süper Kupa final maçında 2 gol atması, Abdullah Avcı’yı oldukça mutlu etti. İstanbulspor ve Trabzonspor son olarak 2005 senesinde karşı karşıya gelmiş ve o maç, bordo mavili ekibin 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

İstanbulspor Yıllar Sonra Süper Lig’de

İstanbulspor'un maç öncesi hazırladığı afiş

İstanbulspor takımı, 17 senelik aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Sarı siyahlı takım, elit seviyede yarıştığı o dönemde, lige müthiş bir renk katıyordu. Özellikle yıldız oyuncuları takıma katarak tüm dikkatleri üzerine çeken takım, geniş kitlelerin sempatisini kazanmıştı. Geçen sezon, play-off potasındaki zaferi sayesinde Süper Lig’de yer almaya hak kazanan ekip, hazırlık döneminde pek de güven vermedi. Yönetim, takımı bir üst lige çıkaran Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırmadı. İstanbulspor’un transferlerinde özellikle Ebert ve Jensen isimleri öne çıkıyor. Yine de yapılan takviyeler, bu seviye için pek yeterli görünmüyor. Öte yandan takımın bazı ekonomik problemler ile karşı karşıya olması, bu sene işlerinin hiç de kolay olmayacağının göstergesi. Rroca, Arda ve Eslem, farklı nedenlerden dolayı bu maçın kadrosunda yer alamayacak.