TV8,5’ta 5-7 Ağustos Tarihlerinde Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

05.08.2022 - 13:47

TV8,5’ta 5-7 Ağustos Tarihlerinde Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

EFL Championship yayın haklarını alan TV8,5 haftanın programını açıkladı. TV8,5’ta 5-7 Ağustos tarihlerinde yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. EFL Championship’ten iki mücadele TV8,5 ekranlarında olacak.

EFL Championship’te heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu sezon beIN Sports’un yanı sıra TV8,5 ekranlarından da yayınlanacak EFL Championship’te kanallar haftanın programını açıkladı. Buna göre EFL Championship’te iki mücadele, TV8,5 ekranlarında olacak. Akışa yeni karşılaşmaların eklenme ihtimali de bulunuyor.

Açılış Cumartesi 14.30’da

EFL Championship’te TV8,5’un yayın akışına eklediği ilk mücadele Cumartesi 14.30’da. Ligin iki yeni ekibi Norwich City ve Wigan karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki ekip de ligin açılış haftasında golle tanışamadı. Norwich, Cardiff deplasmanında 1-0 kaybederken, Wigan ile Preston 0-0 berabere kaldı. Norwich de Wigan da bu maçta 3 puanla tanışmak istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 14.30’dan itibaren TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz. 1 EFL 5.8.2022      

Hull City TV8,5 Ekranlarında İkinci Galibiyetini Arıyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, ilk hafta mücadelesinde Bristol City’i konuk etti. Karşılaşmanın son bölümüne 1-0 geride giren Hull City, Ozan Tufan ve Seri’nin golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı. Sezona galibiyetle başlayan Hull City, ligin ikinci haftasında da galibiyet arayacak.

Hull City’nin rakibi ise ilk hafta Wigan ile berabere kalan Preston. Bu sezon Premier Lig'e yükselmek isteyen Preston, Hull City önünde kazanarak sezonun ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Preston ile Hull City arasındaki EFL Championship 2’nci hafta mücadelesi, Cumartesi 17.00’de TV8,5 ekranlarında.
2 EFL 5.8.2022.jpg      

TV8,5 Spor Kanalına Dönüşüyor

EFL Championship heyecanını her hafta şifresiz yayınlayacak TV8,5, bu sezon itibarıyla bir spor kanalına dönüşüyor. Her hafta lig maçlarının ardından spor programlarına imza atacak TV8,5, sabah seansında da eski maçları ekranlara getirecek.

Bugün İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla spor kanalına dönüşecek TV8,5’un EFL Championship maçlarının yanı sıra Avrupa kupaları maçlarını da yayınlaması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde TV8,5’un sürprizlerini sürdüreceği tahmin ediliyor.