Spor Toto 1’inci Lig Yeni Sezonda Yeniden TRT Spor’da

05.08.2022 - 22:37

Spor Toto 1’inci Lig Yeni Sezonda Yeniden TRT Spor’da

Spor Toto 1’inci Lig yeni sezonda yeniden TRT Spor’da. TRT’den yapılan açıklamaya göre Spor Toto 1’inci Lig maçlarının yanı sıra, Süper Lig özetleri ve Süper Lig maçlarının canlı radyo yayını yine TRT bünyesinde futbolseverlerle buluşacak.

İki sezondur yayıncı beIN Sports ile anlaşarak Spor Toto 1’inci Lig maçlarını yayınlayan TRT Spor, beIN Sports ile bir kez daha anlaşma sağlandığını açıklandı. Buna göre Spor Toto 1’inci Lig maçlarının canlı yayınları TRT Spor ekranlarında olacak. Ayrıca Süper Lig maçlarının özetleri de bu ekranlarda futbolseverlerle buluşacak. Bunun yanında Süper Lig maçlarının canlı radyo yayınlarına TRT Radyo’dan imza atılacak.

Bu Sezon Futbolun Adresi TRT

TRT, yeni sezonda Spor Toto 1’inci Lig yayın haklarını satın aldığını Twitter hesabından duyurdu. Bu sezon futbolun adresi TRT notuyla yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Bu sezon da futbolun adresi TRT... Spor Toto 1’inci Lig maçlarının 90 dakika canlı yayınları, Spor Toto Süper Lig maçlarının özetleri ve radyo anlatımları sezon boyunca TRT'de.



Sezon 12 Ağustos’ta Başlıyor

Spor Toto 1’inci Lig’de 19 ekip, Süper Lig'e yükselmek için kıyasıya mücadele edecek. Açılış maçı ise 12 Ağustos’taki Altay-Samsunspor. TRT Spor ekranlarından yayınlanacak bu mücadele, 21.00’de başlayacak.

Her hafta birçok mücadeleyi ekranlara getirecek TRT Spor, aynı saatte başlayan karşılaşmaları ise TRT Avaz veya TRT Türk ekranlarından yayınlayacak. 

Bu sezon play-off formatının değiştiği Spor Toto 1’inci Lig’de ilk iki takım adlarını direkt Süper Lig'e yazdıracak. 3’üncü sırada ligi tamamlayan ekip ise play-off finaline kalacak. 4-7 sıra arasındaki ekipler ise play-off finalinde 3’üncü sırada ligi tamamlayan ekibin rakibi olmak için karşı karşıya gelecek. 

12 Ağustos’ta başlayacak ve Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek Spor Toto 1’inci Lig’i TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.