Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 5-7 Ağustos

04.08.2022 - 20:36

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 5-7 Ağustos

Avrupa’da İtalya ve İspanya dışında futbol ligleri başlıyor. İlk haftada Almanya, İngiltere ve Türkiye ağırlıklı bir liste oluşturduk. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 5-7 Ağustos listesi ile karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü birbirine yakın saatlerde eğlenceli maçlar futbolseverleri bekliyor. Günün izleme listesi şu şekilde:

21.00 İstanbulspor-Trabzonspor: Ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor, son şampiyon Trabzonspor’u konuk ediyor. Hazırlık maçlarında önde baskılı ve topa hükmetmeyi isteyen bir felsefede görünen İstanbulspor, son şampiyon karşısında sürpriz peşinde olacak. Trabzonspor ise bıraktığı yerden devam etmek istiyor. Cuma günü 21.00’deki mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

21.30 Frankfurt-Bayern Münih: Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Frankfurt, son şampiyon Bayern Münih’i konuk ediyor. Geçen sezon ligde beklentileri karşılayamayan Frankfurt, Bayern Münih önünde sürpriz hedefliyor. Bayern Münih ise sezonu galibiyetle açma niyetinde. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

22.00 Crystal Palace-Arsenal: Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü ortaya koyan Arsenal, zorlu Crystal Palace deplasmanında sezonu açıyor. Geçtiğimiz yıl sezonu Brentford deplasmanında açan ve istediği sonucu alamayan Arsenal, galibiyet ile başlamayı hedefliyor. Crystal Palace ise geçtiğimiz sezon imza attığı sürprizlere bir yenisini ekleme niyetinde. Premier Lig’de sezonun açılış maçı, beIN Sports 3 ekranlarında.
1 öne çıkanlar.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Premier Lig, Bundesliga ve Süper Lig’e ayırdık. Günün dikkat çekici müsabakaları şu şekilde:

14.30 Fulham-Liverpool: Community Shield’da hazır bir görüntü çizen Liverpool, ligin yeni ekibi Fulham karşısında 3 puan arıyor. Geçtiğimiz yıllardaki görüntüsünün aksine bu sezon ligde kalıcı olmayı hedefleyen Fulham da Liverpool karşısında sürpriz hedefliyor. Keyifli mücadelenin adresi, beIN Sports 3.

19.30 Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen: Almanya’da haftanın maçı Signal Iduna Park’ta oynanacak. Haller’in yaşadığı sorun sonrasında nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Dortmund, sezonun iddialı ekiplerinden Leverkusen ile karşılaşıyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor.

21.45 Beşiktaş-Kayserispor: Topu rakibe bırakarak önde baskıyı tercih eden Beşiktaş, bu sezon Çağdaş Atan ile topa sahip olmayı hedefleyen Kayserispor’u konuk ediyor. Kayserispor’un sürpriz yapması Beşiktaş’ta erken istifaları beraberinde getirebilir. Bu bakımdan enteresan geçmesi beklenen mücadeleyi, beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

2 öne çıkanlar.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü Premier Lig ve Süper Lig'e ayırıyoruz. Günün dikkat çekici müsabakaları şu şekilde sıralanıyor.

16.00 Manchester United-Brighton: Ronaldo’nun durumunun netlik kazanmaması ve takımın halen rakiplerinin epey gerisinde yer alması Manchester United için yine sancılı bir sezonu işaret ediyor. İlk maçta Old Trafford’da Brighton’ı mağlup ederek sezona başlamak isteyecekler. Bu mücadelenin adresi, beIN Sports 3.

18.30 West Ham-Manchester City: Son şampiyon, açılışı West Ham deplasmanında yapıyor. Liverpool maçında sezona tam anlamıyla hazır olmadığı görülen Manchester City ile iyi transferlerle bu sezon daha da iddialı olmak isteyen West Ham arasındaki bu mücadele, beIN Sports 3 ekranlarında.

21.45 Antalyaspor-Galatasaray: İyi bir kadro kuran Antalyaspor ile geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığını atmak isteyen Galatasaray, ilk haftada karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde iyi sonuçlar alan Antalyaspor ile Okan Buruk yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak Galatasaray arasındaki mücadele, beIN Sports 1’de.
son öne çıkanlar.webp      

Haftanın Şifresiz Maçları

TRT Spor Yıldız ekranlarında Türkiye’nin FIBA U18 Avrupa Şampiyonası maratonu ekranlara gelecek.  TRT Spor ekranlarında İtalya Kupası 1’inci tur mücadelelerinden Hellas Verona-Bari mücadelesi yayınlanacak.

TV8,5 ekranlarında bu hafta da EFL Championship maçları yayınlanacak. Yayın programının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Dijital platformlar ise sezon başı itibarıyla kısır bir dönemde. Yayınlanacak müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

  • USL Championship: USL Championship Youtube
  • Basketbol U18 Avrupa Şampiyonası: FIBA Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.