Ergin Aslan Yeni Sezonda TV8,5’ta Olacağını Duyurdu

05.08.2022 - 06:25

Ergin Aslan Yeni Sezonda TV8,5’ta Olacağını Duyurdu

Başarılı yorumcu Ergin Aslan, yeni adresini Twitter’dan paylaştı. Yeni sezonda TV8,5 ekranlarında olacağını duyuran Ergin Aslan, ilk yayının Cumartesi günü gerçekleşeceğini açıkladı. TV8,5 bu hamleyle transferlerine bir yenisini eklemiş oldu.

Yeni sezonda spor ağırlıklı yayınlara imza atacak TV8,5 transferlerine bir yenisini ekledi. Daha önce Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova’yı transfer eden TV8,5, Ergin Aslan’ın da yeni sezonda bu ekranlarda olacağını duyurdu. Başarılı yorumcu Ergin Aslan da Twitter hesabından bu sezon TV8,5 ekranlarında olacağını açıkladı.

İlk Yayın Cumartesi

Ergin Aslan’ı kadrosuna katan TV8,5’un Cuma gününden itibaren %100 Futbol ile spor yayınlarına başlaması bekleniyor. Ergin Aslan da Cumartesi günü ekran karşısında olacağını duyurdu. Tüm futbolseverleri beklediğini belirten Aslan, şu ifadeleri kullandı:

Yeni sezonda spor programları ile TV8,5 ekranlarında olacağım. İlk yayınımız Cumartesi günü. Tüm futbolseverleri bekliyoruz :)


TV8,5 Spor Kanalı Oluyor

Geçtiğimiz haftalarda TV8,5’un sahibi Acun Ilıcalı, bu kanalın spor ağırlıklı içerik sunacağını doğrulamıştı. Birkaç gün önce Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova ile %100 Futbol programının yeni adresi olduğunu açıklayan TV8,5, yorumcularına bir yenisini ekledi ve Ergin Aslan ile anlaştı. 

Hakemliği bırakan Fırat Aydınus’un da TV8,5 ekranlarında olacağı açıklandı. Süper Lig maçlarının olduğu her hafta sonu TV8,5’ta futbolseverler spor programlarını izleyebilecek.
1 tv 8 buçuk 5.8.2022.jpg      

Ergin Aslan Kimdir?

Son dönemin başarılı yorumcularından Ergin Aslan, BJK TV ile spor basınına adım attı. Bu ekranlarda muhabirlik ve yorumculuk yapan Aslan, daha sonrasında A Spor’a transfer oldu. Aynı zamanda TVNET ekranlarında 4x4 Futbol programında yorumculuk yapan Aslan, Yeni Şafak Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yaptı.

Halen Yeni Şafak’taki yazılarına devam eden Aslan, bu sezon TV8,5 ekranlarında olacak. Böylece A Spor ekranlarından ayrılan Ergin Aslan’ın TV8,5’ta birçok programda yer alması bekleniyor. Ayrıca Aslan’ın EXXEN’deki Avrupa maçlarından sonra da ekran karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.