BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Breidablik-Başakşehir 4 Ağustos TRT Spor LİNK

04.08.2022 - 18:59

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Breidablik-Başakşehir 4 Ağustos TRT Spor LİNK

UEFA Avrupa Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz olan Başakşehir, 3. Öne Eleme Turu’nda İzlanda’nın Breidablik takımı ile kozlarını paylaşıyor. Turun ilk maçı, İzlanda’daki Kópavogsvöllur Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesi futbol severler ağırlıklı olarak; Başakşehir maçı izle, Breidablik maçı izle, Breidablik Başakşehir canlı izle, Breidablik Başakşehir canlı maç izle, Breidablik Başakşehir maç izle, Breidablik Başakşehir bedava maç izle, Başakşehir maçı canlı izle TRT Spor izle, UEFA Konferans Ligi maçı online gibi aramalara yöneliyor. Müsabaka ile alakalı tüm gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

BREİDABLİK BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir takımının maç önü paylaşımı

Breidablik Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki

Breidablik Başakşehir İzleme Linki Başakşehir’in İzlanda’daki zorlu randevusunu, daha önceki turda olduğu gibi yine TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Breidablik Başakşehir Maçı Canlı Takip

Bu sene UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Başakşehir, İzlanda’nın Breidablik takımına karşı maçın favorisi durumunda. Temsilcimizin Breidablik karşısındaki performansını takip etmek ve istatistikleri anlık olarak incelemek adına UEFA’nın resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

BREİDABLİK BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir Ağır Basıyor

başakşehir antrenman

Geçen sezon, özellikle Emre Belözoğlu ile beraber müthiş bir çıkış yakalayan ve UEFA Konferans Ligi’nde oynamaya hak kazanan Başakşehir takımı, geçtiğimiz tur zaman zaman zor anlar yaşadı. Görece daha kolay geçmesi beklenen turu zora sokan Başakşehir, deplasmandaki etkili futbolu ile Netanya takımını kupadan eledi. Bu tura daha kararlı başlaması beklenen Başakşehir, İzlanda’dan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Başakşehir’in favori gösterildiği turun geçilmesi durumunda play-off aşamasında Lillestrom-Royal Antwerp eşleşmesinin kazanı rakibimiz oluyor. İstanbul ekibinin bu maça Okaka, Serdar Gürler, Biglia, Chadli ve Hasan Ali Kaldırım gibi isimlerle çıkması bekleniyor

Avrupa Kupalarındaki 39. Maç

başakşehir breidablik maçı hazırlıkları

Başakşehir, Breidablik maçıyla beraber Avrupa kupalarındaki 39. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Lacivert turunculu ekip, daha önce ülkemizi Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere farklı organizasyonlarda temsil etmeyi başardı. İstanbul ekibi, çıktığı 38 maçtan 10 galibiyet ve 9 beraberlik çıkarabildi. Geriye kalan 19 maçta ise Başakşehir, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Toplamda kendi kalesinde 64 gol görürken rakip filelere 41 gol bıraktı. Bu süreçte Visca, attığı 14 golle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başakşehir, Avrupa macerasında ilk kez bir İzlanda takımı ile oynama şansı bulacak.

Breidablik Santa Coloma ve Buducnost’u Eledi

breiablik takımının maç önü hazırladığı görsel

Başakşehir’in bu turdaki rakibi olan Breidablik, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1.Ön Eleme Turu kapsamında Santa Coloma takımını saf dışı bıraktı. Geçtiğimiz turda ise görece daha güçlü bir takım olan Buducnost Podgorica’yı eledi. İzlanda Urvalsdeild’de mücadelesini sürdüren ekip özellikle de iç sahasındaki müthiş serisi ile dikkat çekiyor. Breidablik geçen hafta kendi sahasında Akranes takımını konuk etti ve bu maçtan 3-1’lik skorla galip geldi.  Isak Thorvaldsson şu anda mevcut kadro içerisinde takımın en etkili oyuncularından biri olarak öne çıkıyor. Genç futbolcunun, henüz devam eden sezonda 12 golü söz konusu.