BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vaduz-Konyaspor 4 Ağustos A Spor LİNK

04.08.2022 - 17:48

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vaduz-Konyaspor 4 Ağustos A Spor LİNK

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde BATE Borisov takımını eleyen Konyaspor’un yeni rakibi Vaduz. Rheinpark Stadion’da oynanacak olan ilk maç, Türkiye saatiyle 21.00’da başlayacak. Bu kritik maç öncesi gerçekleştirilen trend aramaları ise şu şekilde sıralanıyor: Konyaspor maçı izle, Vaduz maçı izle, Vaduz Konyaspor canlı izle, Vaduz Konyaspor canlı maç izle, Vaduz Konyaspor maç izle, Vaduz Konyaspor bedava maç izle, Konyaspor maçı canlı izle,  A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair merak edilen soruların yanıtlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

VADUZ KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konyaspor'un Vaduz maçı öncesi paylaşımı

Vaduz Konyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Vaduz Konyaspor İzleme Linki Konyaspor ve Vaduz takımlarını karşı karşıya getirecek olan maç, ülkemizde sadece A Spor ekranlarında olacak. Futbol severler maçı, geçen turda olduğu gibi şifresiz olarak izleyebilecek.

Vaduz Konyaspor Maçı Canlı Takip

Ligimizin güçlü ekiplerinden biri olan Konyaspor, elemeleri tek tek geçerek grup aşamasına kalmak istiyor. Konyaspor’un deplasmanda Vaduz ile yapacağı maça dair istatistikleri takip etmek için UEFA’nın resmi sitesine yönelebilirsiniz.

VADUZ KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Konyaspor Yine Favori

Konyaspor antrenman

Konyaspor geçtiğimiz turda Belarus’un BATE takımıyla eşleşmişti. Turun zaten favorisi durumunda olan Konyaspor, taraftarını hayal kırıklığına uğratmayan bir performans sergiledi. Her iki maçı da Konya’da oynayan temsilcimiz, lige mental ve fiziksel açıdan ne kadar hazır olduğunu kanıtladı. İyi bir yaz dönemi geçiren Konyaspor, takımdan ayrılan oyuncuların eksikliğini pek hissetmedi. Bunda, özellikle takıma yeni dahil olan yabancı oyuncuların gösterdiği uyumun da etkisi yadsınamaz. Robert Muric’in kısa sürede taraftarın sevgilisi olduğunu söylemek mümkün. Oyuncu her iki BATE maçında da fark yaratan bir performans gösterdi ve Konyaspor taraftarını heyecanlandırdı. Bu maçta Muric dışında Mpoku ve Cikalleshi, İlhan Palut’un en önemli kozları arasında olacak.

Konyaspor Turu Geçerse Kiminle Eşleşiyor?

Konyaspor muhtemel rakipler

Bizi Avrupa’da temsil eden 4 takımdan biri olan Konyaspor, ilk maçtan oldukça iyi bir sınav verdi. Konyaspor ilk maçta olduğu gibi Vaduz karşısında da net şekilde üstün gösterilen taraf. Nitekim maç öncesinde bahis otoriteleri tarafından açılan oranlar da bu durumu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Vaduz maçını tribünlerde az da olsa Türk taraftarlarının takip etmesi bekleniyor. Ciddi bir eksiğin olmadığı Konyaspor, bu turu geçerse bir sonraki turda çok büyük bir olasılıkla Rapid Wien ile eşleşecek. Nitekim Rapid Wien maçı, grup maçları öncesinde Konyaspor için son engel olacak. O eşleşmede ilk maç bu defa Konyaspor’un sahasında olacak. Yeşil beyazlı takım, Vaduz deplasmanına çıktıktan sonra Spor Toto Süper Lig’deki açılış maçını oynamak adına Ankaragücü’ne konuk olacak.

Vaduz Ligini 4’üncü Sırada Tamamladı

Vaduz, İsviçre Ligi

Vaduz, şu an için İsviçre Challenge Ligi’nde mücadele ediyor. Esasen bir Liechtenstein takımı olan Vaduz, yıllardır istikrarlı bir şekilde Avrupa kupalarında yer alıyor. Bunun nedeni ise kendileri için oldukça kolay sayılan Liechtenstein Kupası’nı her sene kazanıyor olmaları. Bu sezon Frick önderliğinde Challenge Ligi’ne başlayan mütevazi ekip, ilk 3 haftada henüz galibiyet elde edemedi. Kadrolarında, aynı zamanda Liechtenstein milli takımında da oynayan birçok oyuncu söz konusu. Geçtiğimiz turda Slovenya temsilcisi Koper’i devre dışı bırakmayı başardılar.  Bu maçta Konyaspor’u eleyebilmeleri son derece güç görünüyor.