CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Slovacko 4 Ağustos EXXEN MAÇ LİNKİ

04.08.2022 - 15:55

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Slovacko 4 Ağustos EXXEN MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu kapsamında Çekya’nın Slovacko takımını ağırlıyor. Kadıköy’de Türkiye saat ile 20.00’da başlayacak maç öncesi trend aramaları şu şekilde: Slovacko maçı izle, Fenerbahçe maçı izle, Fenerbahçe Slovacko canlı maç izle, Fenerbahçe Slovacko maç izle, Fenerbahçe Slovacko bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Avrupa Ligi Ligi maçı izle. Müsabakaya dair önemli gelişmeleri içeriğimizde bulmanız mümkün.

FENERBAHÇE SLOVACKO CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Slovacko maçı öncesi hazırladığı görsel

Fenerbahçe-Slovacko Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Slovacko İzleme Linki Yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek olan Fenerbahçe, bu kapsamda toplamda iki eleme oynayacak. Fenerbahçe’nin Slovacko maçları Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Fenerbahçe-Slovacko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Slovacko takımı ile yapacağı maçı 90 dakika boyunca istatistik açısından takip etmek isteyenler, kulüp televizyonuna yönelebilir.

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI CANLI TAKİP

Şampiyonlar Ligi Hayalleri Sonraki Seneye Kaldı

Fenerbahçe Slovacko maçına hazırlanırken

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sene de dahil olamayan Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçının şokunu atlatmaya çalışıyor. Elemelerde erkenden havlu atan temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi hayallerini ne yazık ki bir başka bahara bırakmak zorunda kaldı. Bu seneye büyük ümitlerle başlayan sarı lacivertli ekip, Dinamo Kiev maçına favori olarak başlamasına rağmen büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İlk maçta deplasmanda iyi bir futbol oynayan ve oradan 0-0’lık beraberlik ile dönen takım, iç sahadaki rövanşta müthiş bir taraftar desteğiyle oynadı. Oyuna oldukça baskılı başlayan ve bir de penaltı kaçıran Fenerbahçe için kırılma noktası, genç oyuncu İsmail’in kırmızı kart görmesi oldu. Oyuncuyu erkenden çıkarmadığı için Jesus, maç sonunda ciddi bir eleştiri aldı. Fenerbahçe’nin bu maçtaki tek golü Attila’dan geldi. Bir kişi eksik oynadığı için uzatma bölümünde fizik gücü eksilen sarı lacivertliler, eski oyuncusu Karavayev’in ayağından gelen gole engel olamadı.

Fenerbahçe’de Eksikler Can Sıkıyor

Jesus basın toplantısı

Fenerbahçe, sezonun oldukça kritik bir döneminde üst üste gelen sakatlık haberleri ile sarsıldı. Yaz döneminde sakat oyuncularından dolayı tam kadro kamp yapamayan Fenerbahçe, ligin ilk haftası öncesinde bu durumun sancılarını yaşıyor. Hem Slovacko hem de ligin ilk haftasında oynanacak olan Ümraniyespor maçını kaçıracak pek çok oyuncunun olması, Jesus’u ve yönetimi kara kara düşündürüyor. Bu maç öncesinde, Kiev maçında kırmızı kart gören İsmail cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan Ferdi, King, Serdar, İrfan, Mert Hakan, Pedro ve Altay’ın sakatlık problemleri devam ediyor. Fenerbahçe, yedek kaleci problemini çözmek adına Göztepe’nin eski kalecisi olan İrfan’ı kadrosuna dahil ettiğini açıkladı. Bu maçta, ileri uçta Serdar ve Valencia ikilisinin forma giymesi bekleniyor.

Slovacko Sürpriz Peşinde

slovacko maç önü paylaşım

Slovacko takımı geçen sene Çekya Ligi’ni 2’nci basamakta tamamlayarak kendi tarihlerinde oldukça önemli bir başarıya imza attılar. Bu başarıları ile beraber UEFA Avrupa Ligi’nde eleme oynamaya hak kazanan ekip, turnuvaya ilk kez bu turdan dahil oluyor. Geçen hafta Çekya Ligi’nde Brno deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler. Svedik’in talebeleri özellikle savunma performansları ile ön plana çıkıyor. Slovacko takımının şu anki kadrosunda oldukça tanıdık bir yüz var. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Kadlec, Çekya takımının en deneyimli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Genç takım, ileri hatta Havlik ve Danicek ile etkili olmaya çalışacaktır. Slovacko takımında Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir eksiklik bulunmuyor.