Ertem Şener Beyaz TV’ye Geri Döndüğünü Açıkladı

03.08.2022 - 21:01

Ertem Şener Beyaz TV’ye Geri Döndüğünü Açıkladı

Başarılı spiker Ertem Şener, Beyaz TV’ye geri döndüğünü açıkladı. Yaklaşık 2 yıl önce Beyaz TV’den ayrılarak TV100’e geçiş yapan Ertem Şener, yeniden Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında moderatörlük yapacak. Ertem Şener’in EXXEN’de maç anlatımlarına da devam etmesi bekleniyor.

Spiker Ertem Şener, 2020 yılında Beyaz TV ekranlarına veda etmişti. Kısa süre içerisinde TV100’de Var Odası programıyla futbolseverlerin karşısına çıkan Ertem Şener, yeniden Beyaz TV ile anlaştığını duyurdu. Evine döndüğünü belirten Ertem Şener, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yer alacak.

Bugünden İtibaren Yuvama Dönmüş Bulunmaktayım

Ertem Şener, yeniden Beyaz TV ekranlarında olacağını Twitter hesabından duyurdu. Beyaz TV ile anlaştığını belirten Şener, Cumartesi gününden Pazartesi gününe kadar 23.30’da ekranlarda olacaklarını belirtti.

Bugünden itibaren yuvama, Beyaz TV’ye dönmüş bulunmaktayım. Artık BEYAZ FUTBOL ve DERİN FUTBOL’da Cumartesi, Pazar, Pazartesi günleri, kendi saatimizde 23:30’da beraber olacağız.


Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya‘da doğdu.  TGRT‘de 1996’da profesyonel spikerliğe adım atan Şener, burada İtalya Serie A maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yaptı. Ertem Şener, 1997 Ağustos’unda Star TV‘ye transfer oldu. Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirdi. 

Farklı kanallarda maç anlatımları ve sunuculuğa imza atan Ertem Şener, 2010 yılında Beyaz TV’ye transfer oldu. 10 yıl kanalda spor müdürlüğü yapan Ertem Şener, zaman zaman Uçankuş TV’de Portekiz ve Hollanda liglerinde de spikerlik yaptı. 2020 yılında Beyaz TV’den ayrılan TV100’e geçiş yapan başarılı spiker, burada 2 yıl Var Odası programına imza attı. Son dönemde EXXEN’de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını anlatan Ertem Şener, yeniden Beyaz TV ekranlarında olacak. Yeni sezonda Beyaz Futbol ve Derin Futbol programları Ertem Şener moderatörlüğünde gerçekleşecek.