Emre Özcan Süper Lig Yorumlarıyla NTV Spor’da

03.08.2022 - 11:13

Emre Özcan Süper Lig Yorumlarıyla NTV Spor’da

S Sport’un başarılı yorumcularından Emre Özcan, Süper Lig yorumlarıyla NTV Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkacak. NTV Spor YouTube kanalında maçların ardından program yapacak Emre Özcan’ın imza atacağı programın ismi ise Süper Futbol olacak. Başarılı yorumcunun diğer mecralardaki programlarının devam edip etmeyeceği ise henüz açıklanmadı.

Başarılı yorumculardan Emre Özcan’ın yeni adresi NTV Spor oldu. NTV Spor YouTube kanalında Süper Lig maçlarının ardından futbolseverlerle buluşacak Özcan, Süper Futbol programına imza atacak. Cuma günü 21.00’deki İstanbulspor-Trabzonspor maçının ardından ilk programın izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Süper Lig Süper Futbol ile Başlıyor

Emre Özcan’ın yeni sezonda NTV Spor ekranlarında olacağı Twitter’dan paylaşıldı. Süper Futbol programında Emre Özcan’ın yer alacağının duyurusu şu şekilde yapıldı:

⚽Süper Lig 'Süper Futbol' ile başlıyor! Emre Özcan yorumlarıyla yeni sezonda NTV Spor'da🤩


Bu Sezon Süper Lig İçin NTV Spor’dayım

Emre Özcan da Twitter hesabından Süper Lig için NTV Spor ekranlarında olacağını duyurdu. Nebil Evren’e fırsat için teşekkür eden Özcan’ın paylaşımı şu şekildeydi:

Benim için yeni bir heyecan. Bu sezon Süper Lig için NTV Spor’dayım. Fırsat için Nebil Evren’e ayrıca teşekkürler.


Emre Özcan Kimdir?

Son dönemde S Sport’ta Premier Lig maçlarında yorumcu koltuğunda oturan Emre Özcan, NTV Spor’daki Yenilsen de Yensen de programıyla futbolseverlerin karşısına çıktı. 2010 yılında Eurosport’a geçiş yapan Emre Özcan, burada Bundesliga maçlarında anlatım koltuğunda oturdu. Bir dönem Tivibu Spor’da Şampiyonlar Ligi maçlarını da anlatan Emre Özcan, geçtiğimiz sezon S Sport’ta Premier Lig ve Serie A maçlarında yorumculuk görevini üstlendi.

Socrates Dergi YouTube kanalında da Tardini Büfe programıyla futbolseverlerin karşısına çıkan Emre Özcan, Bilyoner YouTube kanalında da programlara imza atıyordu. Yeni sezonda Süper Lig yorumlarıyla NTV Spor YouTube kanalında olacak Emre Özcan’ın NTV Spor YouTube kanalında farklı programlarda da yer alması bekleniyor.