Breidablik-Başakşehir UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı TRT Spor’da

03.08.2022 - 10:52

Breidablik-Başakşehir UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı TRT Spor’da

İzlanda temsilcisi Breidablik ile eşleşen Başakşehir TRT Spor ekranlarında tur arıyor. Perşembe 21.45’teki Breidablik-Başakşehir UEFA Konferans Ligi ön eleme maçı TRT Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

UEFA Konferans Ligi temsilcilerimizden Başakşehir, üçüncü ön eleme turu maçında İzlanda temsilcisi Breidablik ile karşılaşıyor. Breidablik ile Başakşehir arasındaki UEFA Konferans Ligi ön eleme turu ilk maçının yayıncısı TRT Spor oldu. Perşembe 21.45’teki Breidablik-Başakşehir karşılaşmasını, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Breidablik Buducnost’u Eledi

İzlanda temsilcisi Breidablik, ikinci ön eleme turunda Buducnost ile karşılaştı. İlk maçı İzlanda’da oynayan Breidablik, mücadeleyi 2-0 kazandı. Karadağ’da oynanan ikinci maçı 2-1 kaybeden Breidablik, bu sonuca rağmen tur atlamayı başardı ve Başakşehir’in rakibi oldu.

İç sahadaki son mağlubiyetini Ağustos 2021’de alan Breidablik, iç sahadaki serisini Başakşehir önünde devam ettirmek ve tur için avantajlı sonuç elde etmek istiyor.
1 breidbaşakşehir 3.8.2022.webp      

Tur Atladığımız İçin Çok Mutluyuz

Başakşehir ise ikinci ön eleme turunda İsrail temsilcisi Netanya ile karşılaştı. İlk maçtan İstanbul’da 1-1’lik beraberlikle ayrılan Başakşehir, deplasmanda rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ardından Başakşehir teknik sorumlusu Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu. Netanya’nın güçlü ve saygı duyulması gereken bir takım olduğundan bahseden Sözer, tur atladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Erdinç Sözer’in açıklamaları şu şekildeydi:

Netanya da kuvvetli bir takım, onlara da saygı duymak gerekiyor. Onlar da pozisyon buldu. Beklediğimiz gibi çok mücadeleli bir maç oldu. Tur atladığımız için çok mutluyuz. Biz her zaman hedefli bir takım ve kulübüz. Ligde olsun Avrupa'da olsun maçtan maça, turdan tura gitmek istiyoruz. Her maçta her şey olabilir. Biz her maçı, her etabı kazanıp belirli bir duruma gelmek istiyoruz.

İç saha performansıyla dikkat çeken Breidablik ile Netanya karşısında iyi bir görüntü vermese de tur atlamayı başaran Başakşehir arasındaki UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu maçı, Perşembe 21.45’te TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.