Vaduz-Konyaspor UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

03.08.2022 - 09:56

Vaduz-Konyaspor UEFA Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

Bate’yi iki maçta da rahat geçerek üst tura yükselen Konyaspor, Vaduz ile eşleşti. UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turunda Vaduz-Konyaspor mücadelesinin yayıncısı A Spor oldu. Vaduz-Konyaspor UEFA Konferans Ligi ön eleme maçını A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Konyaspor, üçüncü ön eleme turunda Vaduz ile eşleşti. İsviçre Challenger League’de mücadele eden Vaduz ile Konyaspor arasındaki mücadelenin yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Vaduz-Konyaspor UEFA Konferans Ligi ön eleme maçı, Perşembe 21.00’de A Spor ekranlarında olacak.

Vaduz Uzatmalarda Turladı

UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu mücadelesinde Koper ile eşleşen Vaduz, ilk maçı deplasmanda 1-0 kazandı. İkinci maçta son dakikalarda Koper’e boyun eğen Vaduz uzatmalarda bulduğu golle bir üst tura adını yazdırdı.,
1 borisov      

Konyaspor İki Maçı da 10 Kişi Kazandı

Konyaspor UEFA Konferans Ligi ön eleme ikinci tur maçında Bate Borisov ile karşılaştı. İki maçta da 10 kişi kalan Konyaspor, ilk maçı 3-0 kazandı. Rövanşta ise karşılaşmayı 2-0 geçen Konyaspor, adını bir üst tura yazdırdı.

UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Vaduz’a konuk olacak Konyaspor’da Bate maçının ardından teknik direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İki maçta da iyi oynadıklarını belirten Palut, artık Vaduz’a konsantre olduklarını belirtti.

Oyuncularım maça tempolu ve istekli başladı. Çok fazla hücum girişiminde bulunduk. İlk yarı iki gol attık. Zaten avantajlı olduğumuz bir durumu pekiştirmiş olduk. İlk yarının sonuyla rotasyonlu bir başlangıç, değişiklikler ve bu rotasyonu daha da genişleten bir duruma ulaştık. İkinci yarıda kontrollü bir oyun oldu. Kırmızı karta kadar pozisyonlarımız sürdü. 10 kişi kalınca kontrollü oyunla gol yemeden maçı bitirdik. Güzel iki maç oldu. Bu karşılaşmada da taraftarımızın önünde iyi bir oyun sergiledik. Onlara da destekleri için teşekkür ediyorum. Artık Vaduz rakibimiz oldu. Hayırlısı olsun. Onların analizine başlayacağız. Mental ve fiziksel olarak da bu maçın hazırlıklarına başlamış olacağız.

Koper’i elemeyi başaran Vaduz ile temsilcimiz Konyaspor arasındaki mücadele, Perşembe 21.00’de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.