Fenerbahçe-Slovacko UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Maçı EXXEN’de

02.08.2022 - 19:08

Fenerbahçe-Slovacko UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Maçı EXXEN’de

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, ön eleme üçüncü tur ilk maçında Çekya temsilcisi Slovacko ile karşılaşıyor. Fenerbahçe ile Slovacko arasında oynanacak ilk maçın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Perşembe 20.00’deki Fenerbahçe-Slovacko UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı, EXXEN’de futbolseverlerle buluşuyor.

Dinamo Kiev karşısında elenmekten kurtulamayan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turundaki rakibi ise Çekya temsilcisi Slovacko oldu. Perşembe günü oynanacak ilk maç, EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.                    1 fb 2.8.2022      

Kırmızı Kart Planları Bozdu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turu mücadelesinde Dinamo Kiev ile karşılaştı. Deplasmanda 0-0 sona eren mücadelenin rövanşında 10 kişi kalan Fenerbahçe, buna rağmen mücadeleyi uzatmalara götürmeyi başardı. Uzatmalarda Karavaev’in golüne engel olmayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hayaline veda etti.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ise karşılaşma sonrasında belirleyici faktörün tecrübe eksikliği olduğunu dile getirdi.

Her maçın olduğu gibi bu maçın da bir hikayesi var. Kırılma anına kadar iyi oynayan Fenerbahçe'ydi. Rakibin şutu yokken biz 7 şut çekmiştik. Maç 11'e 11 oynanırken stattaki herkes Fenerbahçe'nin turu atlayan taraf olacağına inanıyordu. İsmail'in kırmızı kartı maçın gidişatını değiştirdi. Organizasyon olarak dengemiz bozuldu ve rakibimiz golü buldu. Dezavantajımıza rağmen takımımız savaştı, penaltı kaçtı ama takım cesaretini korudu. Bir kişi eksik oynadığımız için direktifler vermeye çalıştım. Mağlup ayrılınca mutlu olmazsınız ama takım buradan kafası dik ayrılmalı. Tecrübe eksikliği maçın sonucunda etkili oldu. Hem kazandığımız hem de kaybettiğimiz maçlardan sonra hakemler hakkında konuşmayı sevmem. Her ne kadar bugün King'in iptal olan golünün normal olduğunu düşünsem de İsmail'in ikinci sarı kartına da ağır diyebiliriz. Ama bunlar normal, çünkü İsmail genç bir oyuncu ve ilk defa Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor. Oynadığımız takım bu ligde çok tecrübeli bir takım. Bunlar da bugün Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti almasına sebep oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaptığınız hatalar belirleyici oluyor.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek isteyen Fenerbahçe ile Slovacko arasındaki UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı, Perşembe 20.00’de EXXEN ekranlarında.