Can İşbakan beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

02.08.2022 - 06:07

Can İşbakan beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

beIN Sports’un basketbol içeriğini kaybetmesi sonrasında birçok ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ayrılıklara bir yenisi eklendi ve Can İşbakan beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Can İşbakan’ın yeni sezondaki adresi ise henüz netlik kazanmadı.

Türkiye’de Euroleague yayınlarıyla basketbolseverlerin karşısına çıkan beIN Sports, bu yıl Euroleague yayın haklarını elinde tutamadı. Euroleague’in S Sport’a geçmesinin ardından beIN Sports’ta ayrılıklar yaşanmaya başladı. Roksan Kunter’in ayrılığının ardından Can İşbakan da beIN Sports’a veda etti. Can İşbakan’ın yeni sezonda S Sport ekranlarında olacağı tahmin ediliyor.

Çok Güzel Günlerimin Geçtiği beIN Sports’a Veda Ediyorum

Can İşbakan, Instagram hesabından beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Çok güzel günlerinin geçtiği beIN Sports’a veda ettiğini açıklayan İşbakan, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Can İşbakan’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Çok güzel günlerimin geçtiği beIN Sports’a veda ediyorum. Bu şahane ekiple hem ekranı hem de mutfağı paylaştığım için çok şanslıyım. Herkese çok teşekkür ederim. Hoşça kalın.

S Sport’a Geçmesi Bekleniyor

S Sport ve S Sport Plus ekranlarında bu yıl basketbol şöleni yaşanacak. NBA yayın haklarını elinde bulunduran S Sport, bunun yanına Euroleague ve Eurocup’ı ekledi. WNBA ve NCAA turnuvalarını da yayınlayan S Sport’un kadroyu güçlendirmesi bekleniyordu.

Can İşbakan’ın beIN Sports’a veda etmesinin ardından yeni adresinin S Sport olacağı iddia edildi. Önümüzdeki günlerde İşbakan’ın yeni adresinin netlik kazanması bekleniyor.



                      1 euroleague.jpg      

Can İşbakan Kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu Can İşbakan, Cumhuriyet Gazetesi Spor Servisi'nde 2005-2014 yılları arasında basketbol muhabirliği ve yazarlığı yaptı. 2006 yılında en iyi maç yazısı dalında TSYD tarafından ödül kazandı. 2010-17 yılları arasında Lig TV ve NTV Spor’da danışman yorumculuk görevini üstlenen Can İşbakan, 2017 Ocak ayından itibaren beIN Sports Türkiye'de uzman editörlük, yapımcılık ve yorumculuk yaptı. Turkish Airlines Euroleague'de 2017 İstanbul, 2018 Belgrad, 2019 Vitoria ve 2021 Köln Final Four organizasyonlarında saha içi muhabirlik ve yorumculuk yapan Can İşbakan, koçlar ve oyuncularla canlı yayında röportajlara imza attı.

Bunların yanı sıra 2014-2018 yılları arasında Türkiye Basketbol Ligi'nde yapımcılık ve yorumculuk yapan Can İşbakan, 5 yıldır görev yaptığı beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Can İşbakan’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.