Hollanda Eredivisie ve Portekiz Liga NOS S Sport Plus’ta

01.08.2022 - 15:42

Hollanda Eredivisie ve Portekiz Liga NOS S Sport Plus’ta

Hollanda Eredivisie ve Portekiz Liga NOS’un yayıncısı belli oldu. Bu keyifli ligdeki karşılaşmaları S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde Hollanda Eredivisie’nin farklı platformlarda da yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

S Sport Plus, içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Önemli futbol liglerini ekranlara getiren S Sport Plus, Hollanda Eredivisie ve Portekiz Liga NOS maçlarını yayınlayacağını duyurdu. İlk hafta maçlarını yayın akışına alan S Sport Plus’ın önümüzdeki haftalarda da yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

İspanya La Liga, İtalya Serie A ve Copa Libertadores gibi yayınladığı organizasyonlara Hollanda Eredivisie ve Portekiz Liga NOS’u ekleyen S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Hollanda Eredivisie Farklı Platforma Geçebilir

Hollanda Eredivisie, geçtiğimiz yıl sezonu S Sport Plus’ta açmıştı. S Sport Plus ekranlarından haftada 3 mücadele naklen yayınlanıyordu. Bazı maçlar ise Uçankuş TV’de futbolseverlerle buluşuyordu. Daha sonrasında S Sport Plus yayın haklarını VOLE’ye verdi ve karşılaşmalar VOLE’den naklen yayınlandı.

Bu sezon da S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak Hollanda Eredivisie’nin ilerleyen haftalarda farklı bir platforma geçebileceği tahmin ediliyor.

Orkun Kökçü ve Burak Yılmaz gibi milli oyuncuların da forma giyeceği Hollanda Eredivisie’den Ajax, PSV ve Feyenoord’un karşılaşmalarını S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.
1 S SPORT PLUS.jpg      

Portekiz Liga NOS Yeniden S Sport Plus’ta

İki sezondur Portekiz’de Sporting, Porto ve Benfica’nın tüm karşılaşmalarını ekranlara getiren S Sport Plus, bu sezon da ligin tüm heyecanını futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. İlk haftadan itibaren tüm karşılaşmalar S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarında olacak.

Cuma günü Benfica-Arouca maçıyla başlayacak serüven Porto-Maritimo ve Braga-Sporting maçlarıyla devam edecek. Sezon boyunca Portekiz Liga NOS’un tüm heyecanı S Sport Plus’ta yaşanacak.

İspanya La Liga, İtalya Serie A, Copa Libertadores, Euroleague, Eurocup, NBA, NFL, NHL, UFC gibi organizasyonları ekranlara getiren S Sport Plus, Portekiz Liga NOS ve Hollanda Eredivisie’yi de yayınlayacak. Bu dev organizasyonları S Sport Plus’tan izlemek için buraya tıklayın.