Spor Toto 1'inci Lig Yeni Sezonda TRT Spor’da

01.08.2022 - 08:28

Spor Toto 1'inci Lig Yeni Sezonda TRT Spor’da

Spor Toto 1'inci Lig yayın haklarını alan beIN Sports ile geçtiğimiz yıllarda yayıncı ile anlaşarak bu karşılaşmaları ekranlara getiren TRT’nin yeni sezon için yeniden anlaştığı iddia edildi. Ajansspor’un haberine göre Spor Toto 1'inci Lig yeni sezonda TRT Spor’da ve beIN Sports ekranlarında olacak.

Önümüzdeki hafta başlayacak Spor Toto 1'inci Lig’i n resmi yayıncısı beIN Sports. Yıllardır beIN Sports Max 1 ve beIN Sports Max 2 ekranlarından maçları yayınlayan başarılı kanal, son iki sezondur TRT ile anlaşarak maçların TRT Spor ekranlarından da yayınlanmasına olanak tanıyordu. İki kanalın bu yıl da anlaşma imzaladığı iddia edildi. Ajansspor’un iddia ettiği bu anlaşmaya göre önümüzdeki hafta Altay-Samsunspor maçıyla başlayacak Spor Toto 1'inci Lig, TRT Spor ve beIN Sports’tan naklen yayınlanacak.

TRT’nin Rezerv Ligi Yayınlama Durumu Mevcut

Bu sezon ortaya çıkan yeniliklerden biri rezerv lig. Ligde kadro şansı bulamayan oyuncular, rezerv ligde mücadele edecek. Henüz rezerv ligin hangi ekranlardan yayınlanacağı ise açıklanmadı. Ajansspor’dan Salim Manav, Spor Toto 1'inci Lig maçlarının TRT’de yayınlanacağını açıkladı ve rezerv lig maçlarının da bu ekranlarda olabileceğini dile getirdi.

ÖZEL | Spor Toto 1'inci Lig maçları, yeni sezonda şifresiz olarak TRT'de yayınlanacak. TRT, yayıncı kuruluş beIN Sports ile anlaştı. TRT'nin Rezerv Ligi yayınlama durumu da masada.



Spor Toto 1'inci Lig 12 Ağustos’ta Başlıyor

Spor Toto 1'inci Lig, geçtiğimiz yılın aksine Süper Lig’den 1 hafta sonra başlayacak. 12 Ağustos 21:00’de Altay-Samsunspor maçıyla başlayacak Spor Toto 1'inci Lig’de yayınlar TRT Spor ve beIN Sports ekranlarında olacak.

Spor Toto 1'inci Lig’de bu yıl play-off formatı da değişti. 3’üncü ekip direkt play-off finaline yükselirken, 4-7’nci sıra arasında yer alan ekipler play-off finaline kalmak için mücadele edecek. Yaklaşık 10 ay devam edecek Spor Toto 1'inci Lig’i, TRT Spor ve beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz.