Can İşbakan Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

31.07.2022 - 19:29

Can İşbakan Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

Uzun yıllardan bu yana spor yayıncılığı sektöründe başarılı bir şekilde çalışmaya devam eden Can İşbakan, muhabirliğinin yanında yorumculuk ve editörlük konusunda da oldukça profesyonel bir isim. Taraflı tarafsız birçok kişinin beğenisini kazanan Can İşbakan nereli, Can İşbakan hangi kanalda çalışıyor, Can İşbakan hangi programı sunuyor? Bu soruların yanıtlarına gelin kısa kısa göz atalım.

Can İşbakan Kimdir?

Can İşbakan, Türkiye’nin en başarılı sunucu ve yorumcularından biri durumunda. Şu an için Bein Sport ailesinde yer alan İşbakan, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Gazetecilik bölümünden başarılı bir şekilde mezun olan İşbakan, daha sonraki süreçte Cumhuriyet gazetesinin Spor Servisi biriminde çalıştı. Burada toplamda 9 sene boyunca basketbol muhabirliği görevini üstlendi. Hatta 2006 senesinde TSYD en iyi maç yazısı dalında ödülü kendisine vermeyi uyun buldu. 2010 senesinden sonra Ntv Spor ve Lig Tv kanallarında danışman yorumculuk yapmaya başladı. 2017 yılından sonra ise Bein Sports bünyesinde editör, yorumcu ve yapımcı olarak görev aldı. Final four organizasyonlarında 3 defa başarılı bir şekilde rol üstlendi. Burada aynı zamanda saha içinde muhabirlik yaptı. Canlı yayınlarda birçok defa hem oyuncular hem de koçlarla başarılı röportajlara imza attı. Bu arada 2014 ve 2018 seneleri arasındaki TBL maçlarında yorumculuk da yaptı.

Can İşbakan Nereli?

Can İşbakan’ın nereli olduğuna dair internette net bir bilgi yok ancak başarılı yorumcu ve muhabirin kişisel sayfalarında, çok uzun zamandır İstanbul’da yaşadığı görülüyor.

Can İşbakan Hangi Programı Sunuyor?

Can İşbakan Bein Sports kanalında yayınlanan basketbol içerikli programlarda yorumculuk yapıyor. Aynı zamanda Basket Dergisi’nde uzun zamandır uzman editör olarak rol alıyor.

Can İşbakan Sosyal Medya Hesapları

Can İşbakan’ın toplada 12 bin takipçili bir Twitter hesabı bulunuyor. Başarılı isim bu sayfasından özellikle transfer gündemine ilişkin detayları takipçileri ile paylaşıyor. Aynı zamanda yapacağı programların da güncel duyurularını gerçekleştiriyor. Can İşbakan’ın resmi Twitter hesabına buradan erişim sağlayabilirsiniz.