Didem Gürser Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

31.07.2022 - 19:03

Didem Gürser Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

Hem başarılı röportajları ile hem de fark yaratan program sunumlarıyla büyük beğeni toplayan Didem Gürser, özellikle de basketbol severler tarafından yakından takip ediliyor. “Didem Gürser kimdir, Didem Gürser nereli, Didem Gürser hangi kanalda çalışıyor?” gibi soruların yanıtlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Didem Gürser Kimdir?

Didem Gürser kariyerine Lig Tv’de muhabirlik yaparak başladı. Basketbol tutkusunu işiyle birleştiren Gürser, Tufan Ersöz, Murat Murathanoğlu, İsmail Şenol, İsmet Badem gibi isimlerle çalıştı. Eurolig’in değer kazandığı yıllarda genç sunucunun da yıldızı parlama başladı. Eurolig’de temsilcilerimizin maçlarını olduğu günlerde, maç öncesinde, devre arasında ve maç sonunda resmi röportajları gerçekleştirdi. Akıcı İngilizcesi ile bu görevi başarılı bir şekilde ortaya koyan Didem Gürser; Obradovic’ten Bjelica’ya, Bogdanovic’ten Reyes’e, Messina’dan Navarro’ya kadar birçok isimle röportajlar gerçekleştirdi. Uzunca bir süre Eurolig yayıncı kanalının 1 numaralı saha içi muhabiri oldu. Didem Gürser hala Bein Sports kanalında Eurolig ağırlıklı yayınlarda kendine yer buluyor.

Didem Gürser Nereli?

Didem Gürsel uzun zamandan bu yana İstanbul’da yaşıyor. Güzel sunucu henüz sektöre dahil olmadan da İstanbul’da yaşıyordu.

Didem Gürser Hangi Programı Sunuyor?

Didem Gürser Bein Sports 3 kanalından yayınlanan Eurolig maç sonu ve maç önü programlarının sunuculuğunu üstleniyor. Kimi zaman da aynı programların içerisinde doğrudan röportajları gerçekleştiren kişi olarak karşımıza çıkıyor. Eurolig’deki “Maç Önü” programlarında kendisine genellikle Caner Eler eşlik ediyor.

Didem Gürser Sosyal Medya Hesapları

Didem Gürser genellikle Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Güzel sunucunun birer Twitter ve Facebook hesapları olsa da bu alanları çok uzun zamandır kullanmıyor. Didem Gürser’in 850 takipçili Twitter hesabını takibe almak için burayı tıklayabilirsiniz.