Türkiye’nin En Beğenilen Kadın Spikerleri

31.07.2022 - 17:38

Türkiye’nin En Beğenilen Kadın Spikerleri

Kim demiş “futbol erkek oyunudur” diye. Bu ilkel ve modası geçmiş düşünceye inat hem saha içinde hem de saha dışında kadınlar, futbolu en az erkekler kadar iyi bildiklerini herkese başarıyla kanıtlıyor. Türkiye’de spor temalı kanallar çoğaldıkça bizler de daha fazla spiker, yorumcu, program yapımcısı, editör ve muhabirle karşılaşmaya başladık. Peki Türkiye’nin şu anda en çok beğenilen ve en çok takip edilen kadın spikerleri kimler? A Spor, Bein Sports, S Sport, Tivibu Spor ve daha pek çok kanalda görev yapan kadın spikerlerden öne çıkanları sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

Deniz Satar

Deniz Satar''ın Twitter hesabından paylaştığı görsellerden bir tanesi

Deniz Satar, uzun zamandan bu yana TRT Spor’un sevilen ekran yüzlerinden biri olmaya devam ediyordu. Özgün sunumu ve canlı yayınlardaki yüksek enerjisi ile büyük beğeni toplayan Deniz Satar, popülerliğini ciddi anlamda artırmış durumdaydı. Fakat geçtiğimiz yaz, Instagram hesabından yaptığı reklamlar nedeniyle ciddi eleştiriler almaya başlayan Satar, kanaldan ayrılma kararı almıştı. Daha çok sosyal medyada aktif olan Deniz Satar’ın yeni sezonda hangi kanalla anlaşacağı merak konusu. Deniz Satar’ın kişisel Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Seyhan Şaşko

Seyhan Şaşko'nun 2021 Şampiyonlar Ligi Finali için verdiği poz

Seyhan Şaşko, kariyerinde TRT, 360 TV, Eurosport ve Tivibuspor gibi kanallarda çalıştıktan sonra Bein Sports ailesine dahil oldu. Ersin Düzen ile evli olan Seyhan Şaşko, ülkemizin en beğenilen kadın spikerleri arasında bulunuyor. 33 yaşındaki güzel spiker, Makedonya kökenlidir. Seyhan Şaşko, yine spor medyasının tanınan simalarından Ersin Düzen ile evlidir. Sevilen çiftin bu evlilikten bir çocukları bulunuyor. Seyhan Şaşko’nun Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına buradan ulaşmanız mümkün.

Merve Toy

Merve Toy, Alex de Souza ile Program Sonrası Poz Veriyor

Spor camiasındaki kadın spikerler ve sunucular denildiği zaman Merve Toy’un adını her zaman saygıyla anmak gerekiyor. Çok farklı spor dallarındaki bilgi ve yetkinliğiyle farkını ortaya koyan Merve Toy, hem güzelliği ve sempatikliği hem de profesyonellik anlayışı ile büyük beğeni toplayan bir isim. Alex De Souza’nın da oldukça samimi bir arkadaşı olan Toy, şu anda Satoshi TV platformu adına çalışıyor. Merve Toy’un kişisel Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına ise buradan erişim sağlamanız mümkün.

Çiğdem Ceylan

Çiğdem Ceylan Seyahat Blogu için poz veriyor

Çiğdem Ceylan, A Spor’daki Sabah Sporu isimli programların sunuculuğunu üstleniyor. Ceylan bunun yanında Futbol Plus adlı Youtube kanalında da aktif bir şekilde görev alıyor. Güzel moderatörün Twitter hesabına buradan , Instagram sayfasına ise buradan ulaşmanız mümkün.

Çağıl Özge Özkul

Çağıl Özge Özkul S Sport Duyuru

27 Eylül 1988 yılında dünyaya gelen Çağıl Özge Özkul’u pek çoğumuz manken ve güzellik kraliçesi olarak tanıdık. Atılım Üniversitesi’nde İktisat bölümünden mezun olan Özkul, spor medyasına sağlam bir giriş yaptı. Şu anda hem S Sport hem de Socrates kanalında oldukça başarılı sunumlar yapan Çağıl Özge Özkul, uzunca bir süre de Bein Sports kanalında çalışmıştı. Güzel sunucunun Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Setenay Cankat

Setenay Cankat program sunarken

A Spor’un güzel spikerlerinden biri olarak hayatımıza giren Setenay Cankat, talihsiz bir canlı yayın tartışması neticesinde kanalından kovulmuştu. A Spor’daki 8 Dakika programında Göktuğhan Argın ile sert bir tartışma yaşayan Cankat, kariyerine BBN Türk kanalıyla devam ediyor. Güzel sunucunun Instagram hesabına buradan erişebilirsiniz.

Nazlı Canyurt

Nazlı Canyurt'un Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi verdiği resim

Nazlı Canyurt, uzun yıllar boyunca Bein Sports kanalında başarılı bir şekilde sunucu olarak çalıştı. Burada, yorumcularla beraber ses getiren programlara imza atan Canyurt, Türkiye’nin en çok beğenilen spikerlerinden biri durumunda. 2021 yılının başında bir programda Sergen Yalçın için “X hoca” ifadesini kullandığı için ciddi bir tepki toplayan Canyurt, kısa bir süre sonra istifa kararı almıştı. Nazlı Canyurt, evli ve bir çocuk annesidir. Nazlı Canyurt'un Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ceyla Büyükuzun

Ceyla Büyükuzun salata yiyor

Ceyla Büyükuzun, hiç şüphesiz ki en çok fana sahip olan kadın spikerlerden biri. Özellikle kendine has saçlarıyla büyük ilgi toplayan Büyükuzun’u futbol severler A Spor ekranlarında tanıma şansı buldu. Ceyla Büyükuzun 2019 yılına kadar A Spor’da çalıştıktan sonra TRT Spor’a transfer oldu. Güzel sunucunun Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Sinem Ökten

Sinem Ökten'in yaz pozu

Sinem Ökten’i birçok futbol sever NTV Spor ekranları ile tanıma şansı buldu. Ekran enerjisi ve sempatisi son derece yüksek olan Sinem Ökten’in birçok hayranı bulunuyor. NTV Spor sonrasında yönünü Tivibu Spor’a doğru çeviren Sinem Ökten, 2020 yılından bu yana A Spor ekranlarında yer alıyor. Güzel ve fenomen sunucunun Twitter hesabına buradan , Instagram hesabına bu bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.