BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fiorentina 30 Temmuz Smart Sport LİNK

31.07.2022 - 14:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fiorentina 30 Temmuz Smart Sport LİNK

Galatasaray İstanbul’da Kasımpaşa ile özel bir maç yaptıktan sonra ikinci kamp çalışmaları için Avusturya’ya uçtu. Buradaki ilk hazırlık maçını Salernitana ile yapan sarı kırmızılı ekip, şimdi de bir diğer İtalyan ekip Fiorentina ile karşılaşıyor. Galatasaray’ın Fiorentina ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde öne çıkan aramalar şu şekilde: Fiorentina maçı izle, Galatasaray maçı izle, Galatasaray Fiorentina canlı izle, Galatasaray Fiorentina canlı maç izle, Galatasaray Fiorentina maç izle, Galatasaray Fiorentina bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle Spor Smart izle, hazırlık maçı online. Bu keyifli maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorsanız içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

GALATASARAY FİORENTİNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fiorentina Galatasaray Maç Görseli

Galatasaray-Fiorentina Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Fiorentina İzleme Linki Galatasaray’ın Fiorentina ile yapacağı karşılaşmaya Untersberg Arena ev sahipliği yapacak. Maç, ülkemizde sadece Smart Spor ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray-Fiorentina Maçı Canlı Takip

Avusturya’nın Salzburg bölgesinde oynanacak olan hazırlık maçına dair canlı istatistik takibi yapmak isterseniz, GS TV yayınından faydalanabilirsiniz.

GALATASARAY-FIORENTINA MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Salernitana ile Berabere Kaldı

Galatasaray Antrenmanından Bir Görüntü

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için gittiği Avusturya kampındaki ilk maçını Salernitana ile oynadı. Genel olarak yeni futbolcularını denemek isteyen sarı kırmızılı ekipte Okan Buruk, farklı taktik varyasyonlarını deneme şansı buldu. Barış Alper, Metehan Baltacı gibi genç isimler özellikle performansları ile beğeni topladı. Öte yandan yeni transferlerden Seferovic takıma çok hızlı bir şekilde uyum sağladığını ikinci hazırlık maçında da gösterdi. Seferovic Kasımpaşa maçından sonra bu maçta da gol atmayı başardı. Galatasaray böylece 6. hazırlık maçında 2. beraberliğini almış oldu. Bu arada Avusturya’da yaşayan gurbetçiler maça yoğun bir ilgi gösterdi. Toplamda 3 bin kişi, ufak bir stadyum olan Tivoli Stadyumu’nda Galatasaray’ı yalnız bırakmadı ve güzel bir atmosferin oluşmasına neden oldu.

Galatasaray Ali Akman Transferini Bitirdi

Eski takımından Ali Akman'a Teşekkürler Mesajı

Galatasaray, uzun zamandan bu yana peşinde olduğu Ali Akman’ı nihayet takıma kazandırdı. Ayhan Akman’ın yeğeni olan genç ve yetenekli futbolcu, bu sezon kiralık olarak Galatasaray’da forma giyecek. Geçen sene hatırlanacağı üzere Ali Akman Bursaspor’dan doğrudan Frankfurt takımına transfer olmuştu. Frankfurt oyuncuyu daha önce de Hollanda Ligi takımlarından Nijmegen’e kiralamıştı. Ali Akman burada toplamda 5 gole katkı sunmuştu. Bu arada özel işlerinden dolayı İstanbul’da kalan Luyindama, kampa daha sonradan dahil oldu. Salernitana maçında son 20 dakikada oyuna giren oyuncu, bu maça ilk 11’de başlayabilir.

Botheim Galatasaray’ı Boş Geçmedi

Fiorentina İdmanından Bir Görsel

Galatasaray’ın Salernitana ile oynadığı maçta rakibin golü, Botheim’dan geldi. Hatırlanacağı üzere Eric Botheim ile Galatasaray uzunca bir süre transfer gündeminde yer almışlardı. Tazminat bedeli son derece yüksek olmasından dolayı Galatasaray bu transferden vazgeçmişti. Norveçli yıldız, maç boyunca sarı kırmızılı ekibin savunmasına zor anlar yaşattı. Henüz 11. dakikada bireysel çabalarıyla sonuca giden oyuncu, ne kadar yetenekli bir isim olduğunu net şekilde göstermiş oldu. Galatasaray’ın bu akşam karşılaşacağı Fiorentina takımında Amrabat, Bonaventura ve Jovic oldukça etkili isimler olarak ön plana çıkıyor. Fiorentina son oynadığı 2 hazırlık maçında toplamda 8 gole imza attı.