BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Sivasspor 30 Temmuz ATV LİNK

30.07.2022 - 17:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Sivasspor 30 Temmuz ATV LİNK

Geçen seneyi Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olarak kapatan Trabzonspor ile Türkiye Kupası’nda zafere uzanan Sivasspor, Süper Kupa kapsamında birbirlerine rakip oluyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan maça İstanbul Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen maç öncesi trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Trabzonspor maçı izle, Sivasspor maçı izle, Trabzonspor Sivasspor canlı izle, Trabzonspor Sivasspor canlı maç izle, Trabzonspor Sivasspor maç izle, Trabzonspor Sivasspor bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, ATV link, Süper Kupa maçı izle, ücretsiz maç linki. Takımlara dair güncel bilgiler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle!

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor sivasspor maç öncesi görsel

Trabzonspor-Sivasspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Sivasspor İzleme Linki Trabzonspor’un Sivasspor ile oynayacağı Süper Kupa final maçı ATV ekranlarından futbol severlerle buluşacak.

Trabzonspor-Sivasspor Maçı Canlı Takip

Türkiye’de futbol şöleni Süper Kupa maçıyla beraber start alıyor. Bu keyifli maça dair canlı istatistikleri TFF sitesinden ya da kulüplerin resmi web sayfalarından takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Fırtına Kupanın Favorisi

trabzonspor abdullah avcı

Trabzonspor takımı geçtiğimiz sezon ligi lider tamamlayarak bu sene Süper Kupa’da yer alma hakkı kazandı. Unutulmaz bir sezonu geride bırakan Fırtına, kupanın favorisi durumunda. Kadrosunu önemli ölçüde koruyan Karadeniz ekibi, aynı başarıyı tekrar etmek istiyor. Abdullah Avcı liderliğinde yaz dönemini Slovenya ve Avusturya’da yaptığı kamp programları ile geçiren Trabzonspor, hazırlık maçlarında pek de iyi bir görüntü sergilemedi. Özellikle son 2 maçta ortaya konan oyun ve yapılan bireysel hatalarla beraber gelen yenilgiler oldukça can sıkıcı oldu. Son 2 hazırlık maçında gol bulamayan Trabzonspor’da Abdullah Avcı, bu yenilgilerin bir ölçü olmadığını ve takımına geçen sene olduğu gibi çok güvendiğini ifade etti. Trabzonspor’u Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda müthiş bir taraftar topluluğunun desteklemesi bekleniyor.

Trabzonspor’da Neler Değişti?

Hamsik antrenman

Son şampiyon, yeni sezona girerken kadronun belli noktalarında önemli takviyelere imza atsa da geçen sezonki kadroyu büyük oranda muhafaza etmeyi bildi. Takımdan yaz döneminde ayrılan oyuncular arasında özellikle Nwakaeme ciddi bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Bilindiği gibi oyuncu, geçen sene gelen şampiyonlukta ciddi bir paya sahipti. Abdülkadir, Yunus, Flavio, Diabete ve Erce, Nwakaeme ile beraber takımdan ayrılan diğer futbolcular oldu.  Bordo mavili ekip, yaz transfer döneminde daha çok yerli oyuncu piyasasına ağırlık verdi. Eren, Doğucan gibi iki genç yıldızı kadrosuna dahil eden Karadeniz ekibi, dış transferde Larsen ve Trezegut gibi isimlere yöneldi. Takımda bu maç öncesinde çok ciddi bir eksiklik bulunmuyor.

Sivasspor Sürpriz Peşinde

Sivasspor maç kafilesi

Sivasspor, geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu olarak İstanbul Atatürk Stadyumu’ndaki yerini alacak. Hatırlanacağı üzere Rıza Çalımbay önderliğinde finale dek yükselen başarılı takım, bu aşamada ligin bir diğer temsilcisi olan Kayserispor’la karşılaşmıştı. Normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan maçın uzatmasında 3 gol daha çıkmış ve Sivasspor rakibini 3-2 ile geçmeyi bilmişti. Yaz döneminde Yiğidolar, Robin Yalçın, Murat Paluli ve Angielski ile anlaştı. Fakat sezonun flaş isimleri arasında olan Sefa, Fajr ve Felix takımdan ayrıldı. Sivasspor bu maçtan önce toplamda 4 hazırlık maçı oynadı ve 2 galibiyet/2 beraberlik elde etti. Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki son resmi maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu arada Sivasspor tarafında da önemli bir sakatlık problemi söz konusu değil. İstanbul’da çok sayıda Sivaslı yaşadığı için Sivasspor lehine ayrılan bölümün de dolması bekleniyor.