EFL Championship TV8,5 ve beIN Sports’ta

30.07.2022 - 13:40

EFL Championship TV8,5 ve beIN Sports’ta

İngiltere’de Premier Lig'e yükselme macerasının yaşandığı EFL Championship’in Türkiye yayıncıları belli oldu. Geçtiğimiz yıllarda sadece beIN Sports ekranlarından yayınlanan EFL Championship, bu yıl TV8,5 ekranlarında da yayınlanacak. 

Geçen sezon beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşan EFL Championship’in yayıncı sayısı arttı. Bu yıl yine beIN Sports ekranlarından yayınlanacak EFL Championship, bunun yanında TV8,5 ekranlarından da futbolseverlerle buluşacak. Dün Huddersfield-Burnley karşılaşması ile yayınlarına başlayan TV8,5, bugün 17.00’deki Cardiff City-Norwich City karşılaşmasını da yayın akışına ekledi. Hafta içinde farklı maçların da akışa eklenmesi bekleniyor.

beIN Sports Huddersfield-Burnley Maçını Yayınlamadı

EFL Championship yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, dün başlayan ligde Huddersfield-Burnley karşılaşmasını ekranlara getirmedi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapmayan beIN Sports, bugün sabah saatlerinde Cardiff City-Norwich City ve Middlesbrough-West Bromwich maçlarını akışa ekledi. 

TV8,5 ise Huddersfield-Burnley maçının başlamasının ardından bir bilgilendirme yaptı. 

 Huddersfield Town - Burnley karşılaşması canlı yayınla şimdi TV8,5’ta⚽️

  Karşılaşmanın TV8,5 ekranlarında olacağını duyuran kanal, 35’inci dakika sonrasında maçı futbolseverlerle buluşturdu. Bugünün maçlarını ise öğlen saatlerinde yayın akışına alan TV8,5’un yayın hakları ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Acun Ilıcalı Hull City Maçlarını Yayınlayacağını Açıklamıştı

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Sansürsüz Futbol YouTube kanalına konuk olmuştu. Ahmet Ercanlar’ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, TV8,5’un yeni sezonda bir spor kanalına dönüşeceğini ve bu alanda iddialı olacaklarını dile getirmişti. Yeni sezonda bir aksilik olmaması durumunda Hull City maçlarını da yayınlayacaklarını duyuran Ilıcalı, daha sonra konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Halen EFL Championship ile ilgili TV8,5 ve Acun Ilıcalı cephesinden bir açıklama yapılmış değil. Öte yandan her gün EFL Championship maçları TV8,5 yayın akışına ekleniyor. Şu an için bugün sadece 17.00’deki Cardiff City-Norwich City maçını akışa alan TV8,5’un 19.30’daki Middlesbrough-West Bromwich, yarın 14.00’teki Sunderland-Coventry ve Pazartesi 22.00’deki Watford-Sheffield United maçlarını yayınlaması bekleniyor. Önümüzdeki saatlerde TV8,5’un yayını akışını güncelleyeceği tahmin ediliyor.