BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool Manchester City 30 Temmuz Tivibu Spor Link

30.07.2022 - 14:56

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool Manchester City 30 Temmuz Tivibu Spor Link

Liverpool ve Manchester City, İngiltere’de sezonun resmi açılışı olarak kabul edilen FA Community Shield kapsamında karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile bugün 19.00’da başlayacak olan bu nefes kesen rekabet öncesinde trend aramaların şu şekilde sıralandığını ifade edebiliriz: Liverpool maçı izle, Manchester City maçı izle, Liverpool Manchester City canlı izle, Liverpool Manchester City canlı maç izle, Liverpool Manchester City maç izle, Liverpool Manchester City bedava maç izle, Liverpool maçı canlı izle, online maç izle, bedava maç izle, Community Shield maçı canlı izle, Tivibu Spor izle, ücretsiz maç linkleri. City Liverpool rekabetine dair tüm önemli bilgilere erişmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrestesiniz.

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

liverpool city maç önü görsel

Liverpool Manchester City Maçı Canlı Yayın Linki

Liverpool Manchester City İzleme Linki Liverpool ve Manchester City arasındaki maç, aynı zamanda her iki takım için de bu sezonun ilk resmi karşılaşması olacak. Maç ülkemizde Tivibu Spor 3 ekranlarında olacak.

Liverpool Manchester City Maçı Canlı Takip

Liverpool ve City arasında oynanacak olan maça dair istatistikleri canlı olarak takip etmek için her iki kulübün de resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

LİVERPOOL MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI TAKİP

Liverpool Sezona Kupayla Başlamak İstiyor

Van Dijk

İngiltere’de son yıllarda olduğu gibi geçtiğimiz sezon da Liverpool ve City arasında müthiş bir rekabet söz konusuydu. Bu iki takım ligin son haftasına kadar müthiş bir şampiyonluk yarışı içerisindeydi. Hatırlanacağı üzere Manchester City sezonun son maçında, kısa sürede gerçekleştirdiği geri dönüşle şampiyonluğu Kırmızıların elinden almıştı. Şampiyon olma şansını dramatik biçimde kaçıran Liverpool, teselliyi FA Cup şampiyonluğunda buldu. Takım, finalde Chelsea’yi penaltılar neticesinde mağlup etmeyi başarmıştı. Liverpool’un önemli isimlerinden biri olan Salah, geçen sezona yine damga vuran bir performans göstermişti. Takımın bir diğer yıldızı olan Mane ise yaz döneminde Bayern’e transfer oldu. Liverpool, Nunez ve Ramsey gibi isimleri transfer etti.

City Haaland ile Güçlendi

halland city

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig’de şampiyon kapatan City, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kadar yükselmişti. City, Real Madrid’e yenildiği maçtan sonra çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi ve şampiyonluğu Liverpool’a kaptırmadı. Yaz döneminde toplamda 2 hazırlık maçı oynayan City, Club America takımını 2-1, Bayern’i ise 1-0’lık skorlarla geçmeyi bildi. Son şampiyon, yaz transfer dönemine damga vuran büyük bir hamle gerçekleştirdi ve Dortmund’un Norveçli yıldızı Haaland’ı kadrosuna kattı. Öte yandan da Jesus, Fernandinho ve Sterling gibi isimler takımdan ayrıldı.

Geçen Sezon İki Takım Arasındaki Maçlarda Ne Oldu?

Liverpool ve City arasındaki rekabet son dönemlerde bambaşka bir seviyeye erişti. Bu iki takım arasındaki müsabakalar, pek çok ülkeden de canlı olarak yayınlanıyor. Sezonun bu ilk resmi karşılaşmasına da büyük bir ilgi oluşması bekleniyor. Özellikle yeni yapılan transferlerin takımlarda nasıl bir etki yaratacağı daha şimdiden büyük bir merak konusu. Maç öncesinde her iki ekipte de eksik bir oyuncu bulunmuyor. Geçen sene Premier Lig’de bu iki takım birbirleriyle 2 defa karşılaştı. Her iki maç da 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.