Luan Peres Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Mevkide Oynuyor?

30.07.2022 - 12:29

Luan Peres Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Mevkide Oynuyor?

Fenerbahçe Kim’i Napoli’ye yolladıktan sonra stoper pozisyonu için transfer çalışmalarına yoğunluk vermişti. Bu çalışmaların neticesinde sarı lacivertli ekip aradığı stoperi Marsilya’da buldu. Fenerbahçe 28 yaşındaki yetenekli oyuncu ile anlaşma sağladığını resmi olarak açıkladı ve oyuncu anlaşma sağlamak üzere İstanbul’a geldi. Peki Luan Peres kimdir, Luan Peres kaç yaşında, Luan Peres Instagram hesabı var mı, Luan Peres hangi mevkide oynuyor, Luan Peres sevgilisi kim? Bu ve diğer soruların yanıtları içeriğimizin devamında sizlerle!

Luan Peres Kimdir, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

Fenerbahçe futbol takımı, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dinamo Kiev’e elenerek Şampiyonlar Ligi’nde yer alma fırsatını kaçıran takım, lig şampiyonluğu için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Fenerbahçe stoper pozisyonundaki eksikliği gidermek adına Marsilya takımında oynayan Luan Peres ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyla 3 yıllık bir sözleşme yapılacağını duyurdu. Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda transferi Luan Peres, 1994 senesinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde doğdu. 28 yaşındaki oyuncu 1.90 boyuna sahip. Sol ayağını kullanan Luan Peres’in Transfer Market verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro şeklinde.

Luan Peres Kariyeri

Geçen sezonu Fransa Ligi’nde Marsilya formasıyla geçiren Luan Peres’in nasıl bir kariyeri var? Gelin Luan Peres’in kriyerine damga vuran anlara kısa kısa göz atalım:

  • Fenerbahçe’nin yeni stoperi Luan Peres, futbol kariyerine Brezilya’nın Portuguesa takımında başladı.
  • Altyapısında yetiştiği kulüpte, son 2 senesi profesyonel olmak üzere toplamda 12 sene forma giydi.
  • 2014-2016 yılları arasında Portuguesa’da toplamda 31 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.
  • Ödenmeyen maaşlardan dolayı kulüpten ayrılma kararı aldı ve sırasıyla Santa Cruz, Red Bull Brasil ve Ituano takımlarında oynadı.
  • 2017-2018 sezonunda Brezilya’nın Ponte Preta takımına transfer oldu. Bu takımla toplamda 31 maçta sahaya çıktı.
  • Daha sonra kısa süren bir Fluminense macerasından sonra ilk Avrupa deneyimi için Brugge takımına transfer oldu.
  • Brugge takımına pek adapte olamadı ve sadece 4 maçta forma giydi. Brugge forması ile sezon başında Süper Kupa’nın sahibi oldu.
  • Brugge kendisini Santos’a kiralık olarak gönderdi. Santos oyuncuyu daha sonra satın aldı ve 3 sene boyunca düzenli olarak oynattı.
  • Son olarak da Marsilya’ya transfer oldu ve burada toplamda 34 maçta oynadı.
  • Luan Peres, uzun boyuna rağmen kariyerinde sadece 2 gol bulabildi.

Luan Peres Sosyal Medya Hesapları

Luan Peres’in sosyal medya platformlarında oldukça aktif olduğu görülüyor. Oyuncunun resmi Instagram hesabını siz de takip edebilirsiniz. Luan Peres, Facebook ve Twitter kullanmıyor. Instagram sayfasını takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz. Peres’in sayfasını 237 bin kişi takip ediyor.

Luan Peres Sevgilisi

Luan Peres transferinden sonra sosyal medyada oyuncunun güzel sevgilisi de kısa sürede gündem oldu. Luan Peres ve Gabi Merjan’ın mutlu bir beraberlikleri söz konusu. İkili Instagram’da sıklıkla birlikte oldukları fotoğrafları paylaşıyorlar. Peres’in sevgilisi olan Gabi Merjan’ın Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.