Can Önduygu’nun Yeni Adresi Socrates Dergi YouTube Oldu

29.07.2022 - 08:04

Can Önduygu’nun Yeni Adresi Socrates Dergi YouTube Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Can Önduygu’nun yeni adresi Socrates Dergi YouTube oldu. beIN Sports, Eurosport ve S Sport gibi kanallarda spikerlik yapan Can Önduygu, Socrates Dergi YouTube kanalında birçok programa imza atacak. Can Önduygu’nun ilk programı ise “Gelen Yolcu” oldu.

Yaklaşık 4.5 yıldır beIN Sports ekranlarında futbolseverlerin karşısına maç anlatımları ve stüdyo programlarıyla çıkan Can Önduygu, geçtiğimiz günlerde kanaldan ayrıldığını açıklamıştı. Yeni adresini açıklamayan Can Önduygu, yeni sezonda Socrates Dergi YouTube kanalında olacak. İlk programına Emre Özcan ile imza atan Can Önduygu’nun yeni sezonda Ozan Can Sülüm yerine kanalın sevilen programı Londra Merkez’in sunucusu olacağı da açıklandı.

Socrates Dergi Duyuruyu Yaptı

Socrates Dergi Twitter hesabı Can Önduygu’nun Londra Merkez’de Ozan Can Sülüm yerine transfer edildiğini duyurdu. Yapılan paylaşım ise şu şekildeydi:

👋 Socrates'e ve Londra Merkez'e hoş geldin, Can Önduygu!



Socrates’teki İlk Yayını Gelen Yolcu Programı Oldu

Socrates Dergi YouTube kanalının yaz içeriklerinden Gelen Yolcu programı, her hafta transfer gündemini ve futbol dünyasındaki diğer gelişmeleri mercek altına alıyor. Farklı isimlerin yer aldığı programın 6’ncı bölümü, Can Önduygu’nun kanaldaki ilk yayını oldu. Emre Özcan ile Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçını ve transfer gündemini değerlendiren Can Önduygu, Socrates çatısı altında olmanın çok heyecan verici olduğunu dile getirdi. Çok mutlu olduğunu belirten Önduygu, Twitter’dan da programa dair şu paylaşımı yaptı:

Socrates’teki ilk yayınım. Heyecanımı mazur görelim.



Can Önduygu Kimdir?

Eurosport ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Can Önduygu, Tivibu Spor’da da maç anlatımlarına imza attı. 2011-2018 yılları arasında Eurosport ekranlarında boy gösteren Can Önduygu, bu süreçte S Sport’ta Premier Lig maçlarını da anlattı. 2018 yılında Eurosport’tan ayrılan ve beIN Sports’a geçiş yapan Can Önduygu, burada yaklaşık 4.5 yıl sporseverlerin karşısına çıktı. İlk etapta Ligue 1, Serie A ve benzeri Avrupa ligleri maçlarını anlatan Can Önduygu, son yıllarda Türkiye Süper Ligi maçlarının anlatım koltuğunda oturuyordu. beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Can Önduygu’nun yeni adresi Socrates Dergi YouTube kanalı oldu. Başta Londra Merkez olmak üzere kanalın birçok programında Can Önduygu’nun yer alacağı tahmin ediliyor.