%100 Futbol Tanıtımı Yayınlandı

29.07.2022 - 07:48

%100 Futbol Tanıtımı Yayınlandı

Erkanların sevilen futbol programı %100 Futbol, TV8,5 ekranlarında yeniden başlıyor. Geçtiğimiz yıl TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan %100 Futbol programının tanıtımı yayınlandı. 5 Ağustos Cuma gününden itibaren Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova %100 Futbol programına NTV döneminde olduğu gibi birlikte imza atacak.

NTV’de yayın hayatına başlayan %100 Futbol programı, geçtiğimiz yıl Rıdvan Dilmen ile TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıktı. Rıdvan Dilmen ile Erbatur Ergenekon her Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Süper Lig maçlarının ardından ekran karşısına çıktı. Bu yıl ise %100 Futbol programı TV8,5 ekranlarında olacak.

Sezon başında Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi bir spor kanalı olma yolunda ilerleyen TV8,5, ilk hamlesini %100 Futbol programı ile yaptı. 5 Ağustos Cuma’dan itibaren her Süper Lig maçının öncesi ve sonrasında Murat Kosova ile Rıdvan Dilmen TV8,5 ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak. TV8,5’un transferlerine devam etmesi bekleniyor.

Maç Biter Heyecan Bitmez

Sevilen futbol programı %100 Futbol’un tanıtımı yayınlandı. TV8,5 ekranlarında olacak programla ilgili yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Maç biter, heyecan bitmez!
Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen ile “%100 Futbol” yakında TV8,5’ta⚽️ 
@ridvandilmen8
 #yüzdeyüzfutbol #RıdvanDilmen #MuratKosova #tv8bucuk



%100 Futbol Geçtiğimiz Sezon TRT Spor Ekranlarındaydı

%100 Futbol yayın hayatına yıllar önce NTV ekranlarında başladı. Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay maçların sonrasında futbolseverlerin karşısına çıkıyordu. Güntekin Onay’ın NTV’den ayrılmasının ardından Murat Kosova ile Rıdvan Dilmen programa imza attı. Bir süre daha program devam etti ve Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktığını açıkladı. Bu süreçte yaklaşık 1 yıl ekranlara çıkmayan Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz sezon başında TRT Spor ile anlaştı.

TRT Spor ekranlarında yeniden %100 Futbol programına imza atan Rıdvan Dilmen’in programdaki partneri ise Erbatur Ergenekon’du. Sezon ortasında Rıdvan Dilmen sağlık durumu sebebiyle programdan ayrılmak durumunda kaldı. Sezon sonunda yeniden ekranlara dönen Dilmen, sezonun bitimiyle TRT Spor’a veda etti.

Rıdvan Dilmen’in yeni adresi böylece TV8,5 oldu. Rıdvan Dilmen, Murat Kosova ile sezon boyunca TV8,5 ekranlarında %100 Futbol programında futbolseverlerin karşısına çıkacak.