BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-BATE 28 Temmuz A Spor LİNK

28.07.2022 - 14:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-BATE 28 Temmuz A Spor LİNK

UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri kapsamında çıktığı ilk karşılaşmada başarılı bir sonuç elde eden Konyaspor, ilk maçtaki skor avantajını korumak istiyor. Yeniden Konya’da oynanacak olan rövanş maçında bu defa taraftar maçı izleyebilecek. Konyaspor BATE karşılaşması bu akşam saat 21.00’da başlayacak. Maç öncesinde öne çıkan arama sonuçlarını şu şekilde sıralayabiliriz: Konyaspor maçı izle, BATE maçı izle, Konyaspor BATE canlı izle, Konyaspor BATE canlı maç izle, Konyaspor BATE maç izle, Konyaspor BATE bedava maç izle, Konyaspor maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maç öncesinde güncel gelişmeleri sizler için bir araya getirdik.

KONYASPOR BATE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konyaspor BATE

Konyaspor BATE Maçı Canlı Yayın Linki

Konyaspor BATE İzleme Linki Konyaspor ve BATE Borisov takımlarının karşılaşacağı özel müsabaka, ülkemizde sadece A Spor ekranlarında yer alacak.

Konyaspor BATE Maçı Canlı Takip

Konyaspor’un Beyaz Rusya ekibi BATE ile oynayacağı maça Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçla alakalı canlı istatistikleri takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

KONYASPOR BATE MAÇI CANLI TAKİP

Konyaspor Fişi Çekti

Konyaspor BATE maçı hazırlık

Türkiye’yi Avrupa Konferans Ligi’nde temsil eden Konyaspor, ilk maçta oldukça rahat bir skor elde etti. Maçı 3-0 kazanan ekip, turun açık ara farkla favorisi olduğunu göstermiş oldu. Kazanılan bu galibiyette BATE takımının maçı kendi saha ve seyircisi önünde oynayamaması da ciddi bir etken oldu. Savaş koşullarından sonra kadrosunu büyük ölçüde dağıtmak zorunda kalan BATE, eski günlerinden oldukça uzak bir görüntü sergiliyor. Konyaspor takımı ilk müsabakada bir kişi eksik kalmasına rağmen oyunun kontrolünü bir an olsun rakibe vermedi. Toplamda 50 dakikayı bir kişi eksik oynayan Konyaspor, doğru oyun planlamasıyla bu eksikliği hissetmedi. İkinci maç öncesinde kart cezalısı olan Uğurcan Yazgılı forma giyemeyecek.

İlhan Palut ve Muric’ten Açıklamalar

İlhan palut basın toplantısı BATE

Turu büyük ölçüde cebine koyan Konyaspor’da başarılı teknik direktör İlhan Palut ve oyuncu Robert Muric, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Palut, ilk maçta alınan 3-0’lık galibiyete rağmen takımının taktik disiplinden hiç kopmayacağının altını çizdi. Maça skor avantajından bağımsız bir şekilde aynı konsantrasyon içerisinde çıkacaklarını söyleyen Palut, belli mevkilerde rotasyona gideceklerinin sinyallerini verdi. Sezonun yoğun geçeceğini, bu nedenle birçok futbolcusunu efektif bir şekilde kullanacağını söyleyen genç teknik direktör, kadrosundaki tüm oyunculara güvendiğini vurguladı. Muric ise bu maçı taraftarların önünde oynayacakları için oldukça heyecanlı olduğunu, taraftarlardan ekstra bir enerji alacaklarını söyledi.

BATE Borisov Etkisiz Kaldı

Yakın zaman öncesine kadar Şampiyonlar Ligi’nde dahi sıklıkla mücadele eden BATE Borisov takımı, oldukça sıkıntılı günlerden geçiyor. Nitekim bunun sahadaki yansımalarına ilk maçta net şekilde tanık olduk. BATE, rakibinin 10 kişi kalmasını dahi bir fırsat olarak kullanamadı. Aynı hafta Belarus liginde oynadıkları son maçı da 2-1 kaybettiler. Fakat alınan bu yenilgiye rağmen BATE kendi liginde liderliğini koruyor. Yaklaşık 10 günden bu yana Türkiye’de bulunan takım, bu maça büyük ölçüde prestij için çıkıyor.