BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Netanya-Başakşehir-Maccabi 28 Temmuz TRT Spor LİNK

28.07.2022 - 14:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Netanya-Başakşehir-Maccabi 28 Temmuz TRT Spor LİNK

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri kapsamında İsrail’in Maccabi Netanya takımı ile rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta oyununu skora yansıtamayan Başakşehir, bu defa şeytanın bacağını kırmak ve bir üst tura çıkmak istiyor. Türkiye saati ile 19.45’te başlayacak olan Netanya Başakşehir karşılaşması öncesi gerçekleştirilen trend aramalar şu şekilde: Başakşehir maçı izle, Netanya maçı izle, Netanya Başakşehir canlı izle, Netanya Başakşehir canlı maç izle, Netanya Başakşehir maç izle, Netanya Başakşehir bedava maç izle, Başakşehir maçı canlı izle TRT Spor izle, UEFA Konferans Ligi maçı online. Bu kritik maça dair tüm önemli gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

NETANYA BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

netanya başakşehir maç önü görseli

Netanya Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki

Netanya Başakşehir İzleme Linki Başakşehir’in zorlu İsrail deplasmanında galibiyet arayacağı maç, ülkemizde yalnızca TRT Spor ekranlarında yer alacak.

Netanya Başakşehir Maçı Canlı Takip

Emre Belözoğlu’nun başında olduğu İstanbul Başakşehir, eleme turlarını geçip UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmak istiyor. Netanya Başakşehir karşılaşmasına dair canlı istatistikleri takip etmek için UEFA’nın resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

NETANYA BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir İşi İkinci Maça Bıraktı

Temsilcimiz Başakşehir, favori olarak çıktığı Netanya karşılaşmasında istediği oyunu ortaya koyamadı. Oyunun henüz 2’nci dakikasında rakibin attığı gol, Başakşehir’in oyun planlarını olumsuz yönde etkiledi. İlk yarıyı geride kapatan Başakşehir, ikinci yarıda oyun kontrolünü eline aldı ve toplamda 7 gollük pozisyon yakaladı. Neticede beraberliği getiren gol, oyunun 81’inci dakikasında Szysz’in ayağından geldi. Teknik direktör Emre Belözoğlu bu maçta ileri hatta Okaka’ya 90 dakika boyunca şans verdi. Başakşehir’in bu turu geçmesi için 90 dakikanın sonunda galip gelmesi gerekiyor. Her türlü beraberlik ise maçı uzatmaya götürüyor.

Başakşehir Turu Geçerse Kiminle Eşleşiyor?

başakşehir antrenman görseli

Başakşehir takımı hazırlık maçları da dahil olmak üzere 19 mart tarihinden bu yana mağlubiyet yüzü görmüyor. Takım bu istikrarlı gidişatı Avrupa’da başarı ile pekiştirmek istiyor. Temsilcimizin bu turu geçmesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda eşleşeceği olası rakipler belli olmuş durumda. İzlanda’nın Breidablik takımıyla Karadağ’ın Buducnosy takımı arasındaki eşleşmeden gelen sonuç, Başakşehir’in bir sonraki turda kaderini belirleyecek. İki takım arasındaki ilk müsabakada gülen taraf 2-0 ile İzlanda ekibi olmuştu. Bu arada Başakşehir’in İsrail’de oynayacağı Netanya maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan Dario Bel idare edecek. Başakşehir bu maçla beraber Avrupa’daki 38’inci randevusuna çıkacak. 

Netanya Turdan Umutlu

başakşehir netanya ilk maçtan görsel

Başakşehir takımını İsrail’de baskının ön planda olduğu zorlu bir atmosfer bekliyor. Bu tip atmosferlere alışık olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, öğrencilerini psikolojik olarak da hazırlamaya çalışıyor. Netanya’da Lamm’ın talebeleri, favori olmadıkları halde iyi bir sınav vermeyi başardı. Deplasmanlardaki gol avantajı kuralı kalktığı için Netanya’nın İstanbul’da attığı gol, geçmişe kıyasla büyük bir ayrıcalık sağlamıyor. Her ne kadar Netanya kendi seyircisi ile beraber oynayacak olsa da Başakşehir turun yine de favorisi olarak gösteriliyor. İstanbul’daki maçta son dakikada kırmızı kart gören Galabov cezası nedeni ile bu maçta yer alamayacak. Lamm’ın Başakşehir karşısında ileri hatta Rotman ve Itzhak’a şans vermesi bekleniyor.