Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova TV8,5’ta Buluşuyor

28.07.2022 - 13:04

Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova TV8,5’ta Buluşuyor

Rıdvan Dilmen, yeni adresini Sports Digitale YouTube kanalında açıkladı. Murat Kosova ile %100 Futbol programına imza atacaklarını belirten Dilmen, TV8,5 kanalında yer alacaklarını dile getirdi. Böylece NTV’de beraber çalışan Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova TV8,5’ta yeniden bir araya geliyor.

Acun Ilıcalı, yeni sezonda TV8,5’un bir spor kanalına dönüşeceğini açıklamıştı. Önemli isimleri kadrosuna katacağını belirten Ilıcalı’nın ilk transferleri netleşti. 

Geçtiğimiz sezon TRT Spor ekranlarında %100 Futbol programına imza atan Rıdvan Dilmen, yeni sezonda TV8,5 ekranlarında olacağını açıkladı. Murat Kosova ile 5 Ağustos Cuma gününden itibaren her maç günü %100 Futbol programını yapacaklarını belirten Dilmen, Sports Digitale Youtube kanalında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

5 Ağustos'tan itibaren TV 8,5 kanalında Murat Kosova ile %100 Futbol programlarına başlayacağız

1 rıdvan dilmen.webp      

Acun Ilıcalı TV8,5’un Spor Kanalı Olacağını Duyurmuştu

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Sansürsüz Futbol YouTube kanalında Ahmet Ercanlar’ın sorularını yanıtlamıştı. TV8,5’un yeni sezonda spor kanalı olacağını duyuran Ilıcalı’nın Fırat Aydınus, Sergen Yalçın ve Mehmet Demirkol gibi isimleri de transfer edeceği belirtiliyor. Acun Ilıcalı’nın yeni kanalla ilgili açıklamaları şu şekildeydi:

Çok iddialı bir spor kanalı kuracağız. Spor kanalı kurmayacağız aslında. İçinde sporun ağırlıkta olduğu bir kanal kuruyoruz. TV8,5’un isminde de değişiklik yapacağız büyük ihtimalle. Gündüzleri yine eğlence programları olacak ama akşamları lig oynandığı sürece spor programlarına ayıracağız. Biliyorsun Avrupa maçları bizde. Salı, Çarşamba ve Perşembe bazı maçları da açık kanaldan vereceğiz. Onun dışında da en önemlisi Süper Lig maçlarının akşamında çok iyi bir kadroyla ekranda olacağız. İsim vermeyeyim şimdi ama 4-5 kişiyle iki ayrı program yapmayı planlıyoruz. Bir maçların sonrasında bir de akşamları iki programla ekranlarda olacağız. Maç özetlerini de alacağım.

Acun Ilıcalı’nın bu açıklamalarının ardından ilk resmi transfer Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova oldu. Önümüzdeki günlerde diğer isimlerin de resmiyet kazanması bekleniyor.