BEDAVA CANLI MAÇ İZLE BATE-Konyaspor 21 Temmuz A Spor LİNK

21.07.2022 - 18:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE BATE-Konyaspor 21 Temmuz A Spor LİNK

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden takımlardan biri olan Konyaspor, 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Belarus’un BATE Borisov takımı ile karşılaşıyor. UEFA’nın özel yaptırımlarından dolayı ilk maç, Konya’da seyircisiz olarak oynanacak. Saat 22.00’da başlayacak olan müsabaka öncesinde öne çıkan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Konyaspor maçı izle, BATE maçı izle, BATE Konyaspor canlı izle, BATE Konyaspor canlı maç izle, BATE Konyaspor maç izle, BATE Konyaspor bedava maç izle, Konyaspor maçı canlı izle,  A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair çarpıcı gelişmeler, içeriğimizin devamında sizlerle!

BATE KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konyaspor maç paylaşımı

BATE Konyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

BATE Konyaspor İzleme Linki Konyaspor ve BATE Borisov takımlarını karşı karşıya getirecek olan kritik karşılaşma, A Spor ekranlarından futbol severler ile buluşacak.

BATE Konyaspor Maçı Canlı Takip

Geçen seneyi Süper Lig’de 3’üncü sırada tamamlayan Konyaspor, bizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil etmeye hak kazanmıştı. Konya ekibinin ilk maçına dair istatistikleri canlı olarak takip etmek için UEFA resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

BATE KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Konyaspor Favori Gösteriliyor

Konyaspor pek çok neden dolayı bu turun favorisi olarak gösteriliyor. Savaş koşullarından dolayı kendi sahasında maçlarını oynayamayan BATE, her iki maçı da Konya’da oynamayı kabul etti. Böylece tarafsız bir ülkeden Türkiye’ye seyahat etmek yerine takım uzunca bir süre Konya’da kamp yapacak. UEFA, aynı zamanda ilk maçın seyircisiz olmasına karar verdi. Konyaspor bu sayede hem her iki maçı da kendi sahasında oynamanın avantajını kullanacak hem de rakip takımın taraftar baskısından kurtulmuş olacak. Deplasman maçlarındaki yol yorgunluğu gibi bir sorunla da uğraşmayacak olan Konyaspor’un bu turu net şekilde geçmesi bekleniyor. İlhan Palut liderliğinde geçen seneyi ilk 3 sırada tamamlayan ekip, ufak bir farkla Şampiyonlar Ligi’nde yer alma fırsatını kaçırdı. Bu maç öncesinde Konyaspor takımı toplamda 3 hazırlık maçı yaptı. Son hazırlık maçında başarılı ekip, Başakşehir’e 1-0 kaybetti.

Konyaspor’da Gelenler ve Gidenler Kimler?

Konyaspor antrenmanı

Geçen sene gösterdiği üstün performansla Avrupa kupalarında yer almaya hak kazanan Konyaspor, hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Anicic, Skubic, Abdülkerim, Erten gibi oyuncular, takımdan ayrıldı. Öte yandan yeşil beyazlı ekip; Yasir, Cebrail, Muric, Michalak, Pavicic, Calvo ve Muhammed Demir gibi isimleri bünyesine kattı. Bu maç öncesinde Konyaspor tarafında önemli bir eksik bulunmuyor. İlhan Palut’un ileri hatta Mpoku ve Cikalleshi gibi isimlere şans vermesi bekleniyor. Bu maçın rövanşı, bir hafta sonra bu defa seyircili bir şekilde aynı stadyumda oynanacak.

BATE Kendi Liginin En İyilerinden

BATE Borisov, Ukrayna ve Tusya takımları gibi oldukça zorlu bir dönemden geçiyor. Rusya Ukrayna savaşından dolayı bazı önemli oyuncularını kaybeden ve UEFA tarafından bazı yaptırımlara maruz kalan ekip, geçmiş dönemlere kıyasla oldukça güç kaybetmiş görünüyor. Takım geçen sezonu kendi liginde 2’nci basamakta tamamlamıştı. Mikhailov’un talebeleri, ligde yine Soligorsk ile beraber şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri durumunda. Takım şu anda 29 puanla yeni sezonu lider götürüyor. Son hafta şok bir yenilgi alarak sezondaki ikinci mağlubiyetleriyle tanıştılar. Bu maçta Milic ve Oreshkevich, takımın en önemli gol silahları arasında olacaktır.