BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Maccabi Netanya 21 Temmuz TRT Spor LİNK

21.07.2022 - 17:30

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Maccabi Netanya 21 Temmuz TRT Spor LİNK

İstanbul Başakşehir takımının Avrupa macerası bugün itibarıyla başlıyor. Ülkemizi bu sene UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil etmeye hak kazanan Başakşehir, 2.Ön Eleme Turu ilk maçında İsrail’in Maccabi Netanya takımı ile karşılaşıyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan kritik maça Fatih Terim Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç öncesinde ön plana çıkan arama sonuçları karşımıza şu şekilde çıkıyor: Başakşehir maçı izle, Netanya maçı izle, Başakşehir Netanya canlı izle, Başakşehir Netanya canlı maç izle, Başakşehir Netanya maç izle, Başakşehir Netanya bedava maç izle, Başakşehir maçı canlı izle TRT Spor izle, UEFA Konferans Ligi maçı online. Müsabakaya dair önemli gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR NETANYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Netanya maçı görseli

Başakşehir Netanya Maçı Canlı Yayın Linki

Başakşehir Netanya İzleme Linki Ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Başakşehir, öncelikle ön eleme turlarında başarılı olmak zorunda. Başakşehir’in Netanya ile olan ilk sınavı, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Başakşehir Netanya Maçı Canlı Takip

Emre Belözoğlu önderliğinde bu sene Avrupa’da önemli başarılara imza atmak isteyen Başakşehir’in Netanya ile yapacağı maça dair istatistikleri canlı olarak takip edebilirsiniz. Bunun için UEFA’nın resmi sitesinde faydalanmanız mümkün.

BAŞAKŞEHİR NETANYA MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir Avrupa’da 37. Kez Sahnede

Geçen sene Süper Lig’in özellikle de ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Başakşehir, neredeyse küme düşme hattından zirveye doğru ivmelenmişti. Bu başarısını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynamaya hak kazanarak pekiştiren Başakşehir, sezona güçlü bir kadro ile giriş yapıyor. Emre Belözoğlu ile yola devam etme kararı alan kulüp, Süper Lig’de olduğu gibi bu kulvarda da başarı elde etmek istiyor. Başakşehir, bu maçtan önce Avrupa arenasında toplamda 36 maç oynadı. Bu maçların 19 tanesinden yenilgi ile ayrılan Başakşehir’in daha önce Şampiyonlar Ligi’nde de ülkemizi temsil ettiğini hatırlatalım. Başakşehir’in Avrupa’da en çok gol atan oyuncusu Visca olarak biliniyor. İstanbul temsilcisi şu ana dek yaz döneminde toplamda 3 hazırlık maçı oynadı ve bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Mesut Özil Forma Giyecek mi?

Mesut Özil paylaşımı

Bundan 1.5 sene önce Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Mesut Özil, pek de parlak geçmeyen Fenerbahçe kariyerini arkasında bırakmak zorunda kaldı. Uzun zamandır kadro dışı kalan ve maç ritminden uzaklaşan Mesut, yönetim tarafından bir türlü affedilmedi. Bu transfer döneminde söz konusu durumu fırsata çeviren Başakşehir, dünyaca ünlü oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. Başakşehir ile yeni bir sayfa açan Mesut Özil’in kariyerinin bu aşamasında nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Maç ritmini kaybetmesinden dolayı Özil’in bir süre boyunca ilk 11’de yer alması zor görünüyor. Bu maçta zaten UEFA kadrosunda yer almadığı için teknik olarak oynaması olanaksız. Başakşehir bu arada turu geçerse, bir sonraki turda Breidablik - Buducnost turunun galibi ile eşleşecek.

Netanya Nasıl Bir Takım?

Başakşehir Netanya maç önü görsel

Temsilcimiz Başakşehir, tarihinde ilk kez bir İsrail takımı ile karşılaşıyor. Maccabi Netanya, geçtiğimiz sezonu kendi liginde 4’üncü sırada tamamladı. Bilindiği üzere Netanya, o süreçte Hapoel Tel Aviv takımı ile kapışmışlardı. Bahis otoritelerine göre Maccabi Netanya’nın bu turu geçme olasılığı son derece zayıf görünüyor. Yaz transfer dönemi içinde Hartherz ve Berko gibi isimler kadrolarına kattılar. Aynı şekilde geçen sezonun iyi isimlerinden olan Gaye ve Sehovic, farklı takımlara transfer oldu. Bu maçtan önce Maccabi Netanya takımında çok ciddi bir eksiklik bulunmuyor.