Trabzonspor’un Avusturya Kampındaki Hazırlık Maçları A Spor’da

21.07.2022 - 12:07

Trabzonspor’un Avusturya Kampındaki Hazırlık Maçları A Spor’da

Son şampiyon Trabzonspor’un Avusturya kampındaki hazırlık maçları A Spor’da. Cumartesi 19.00’daki Trabzonspor-Torino ve Pazartesi 19.00’daki Trabzonspor-Empoli maçlarını A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Son şampiyon yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçlarına A Spor ekranlarında çıkıyor. Slovenya’da iki hazırlık maçı yapan Bordo Mavililer, Avusturya’da da iki maç yapacak ve yeni sezonu beklemeye koyulacak. Hazırlık maçlarının ilkinde Trabzonspor ile Torino karşı karşıya gelecek. Cumartesi 19.00’daki Trabzonspor-Torino mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. 

Trabzonspor, Avusturya’daki ikinci hazırlık maçına ise Pazartesi günü çıkacak. Bu kez rakip geçtiğimiz yıl Serie A’da oynadığı futbolla takdir toplayan Empoli. Trabzonspor-Empoli mücadelesini Pazartesi 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor Stoper Transferine Odaklandı

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde stoper transferine odaklandı. Vitor Hugo’nun yanına bir stoper arayan Trabzonspor’da öne çıkan birkaç isim bulunuyor. Bu isimlerde Boyata’nın imza aşamasında olduğu iddia edilirken, önümüzdeki günlerde 1 transferin tamamlanması bekleniyor. 

Son günlerde Trabzonspor ile adı anılan isimlerden biri de Axel Tuanzebe. Stoper dışında transfer yapması beklenmeyen Trabzonspor’un hedefi, Avusturya kampına transferi yetiştirmekti. Ancak bu hedef şu an için gerçekleşmedi.
1 TS 21.7.2022.webp      

Slovenya’da İki Maç

Slovenya’daki hazırlık etabında iki maç yapan Trabzonspor, önce Macaristan temsilcisi MTK Budapeşte ile karşılaştı. Bu mücadeleyi 2-1 kazanan Trabzonspor, son hazırlık maçında Slovacko ile 2-2 berabere kaldı.
2 TS 21.7.2022.webp      

İlk Resmi Maç 30 Temmuz’da

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor, ilk resmi maçına 30 Temmuz’da çıkacak. Sivasspor ile Türkiye Süper Kupası için karşılaşacak Trabzonspor, sezona kupa ile başlamaya çalışacak. Trabzonspor-Sivasspor Türkiye Süper Kupa maçı da 30 Temmuz 20.45’te A Spor ekranlarında olacak.

Ardından ilk lig maçında İstanbulspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Ağustos ortasında da Şampiyonlar Ligi play-offlarında boy gösterecek.

Yoğun bir takvim öncesinde hazırlık maçlarına devam eden Trabzonspor,'un Avusturya kampındaki maçlarını A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Önce Cumartesi 19.00’da Trabzonspor-Torino, ardından Pazartesi 19.00’da Trabzonspor-Empoli karşılaşmaları A Spor’da futbolseverlerle buluşacak.