S Sport Açıkladı. La Liga 5 Sezon Boyunca S Sport ve S Sport Plus’ta

21.07.2022 - 11:53

S Sport Açıkladı. La Liga 5 Sezon Boyunca S Sport ve S Sport Plus’ta

La Liga’nın yeni yayıncısı belli oldu. S Sport, 5 sezon boyunca La Liga’yı ekranlara getireceğini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda La Liga’nın yayın haklarının S Sport tarafından satın alındığı duyurulmuştu. Ancak resmi açıklama gelmemişti. Geçtiğimiz saatlerde S Sport, resmi açıklamayı yaptı ve La Liga’nın 5 sezon boyunca S Sport ve S Sport Plus ekranlarında olacağını duyurdu. Yapılan paylaşım ise şu şekildeydi:

LaLiga 2022-23 sezonundan itibaren 5 yıl boyunca S Sport’ta!


Haftada 1 Maçın Şifresiz Yayınlanması Bekleniyor

La Liga yönetimi, ligin popülerliğinin artması için her hafta bir mücadelenin şifresiz yayınlanacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz sezonlarda yapılan anlaşmalarda bu madde aktifti. Son yayıncı D-Smart da her hafta bir mücadeleyi D-Smart YouTube kanalından şifresiz ekranlara getiriyordu. Yeni anlaşmada da bu maddenin aktif olması ve S Sport’un haftada bir mücadeleyi şifresiz yayınlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda şifresiz yayınlar için çeşitli ulusal kanallarla anlaşan S Sport’un La Liga için de ulusal bir kanalla anlaşması ve haftada bir şifresiz maçın bu kanaldan futbolseverlerle buluşması bekleniyor.
-1 LALİGA 21.7.2022      

S Sport Plus’ın Yeni İçerikleri Göz Kamaştırıyor

S Sport Plus, birçok spor organizasyonunu uygun fiyata futbolseverlerle buluşturuyor. Bu sezon La Liga ve Euroleague maçlarının yayın haklarını satın alan S Sport Plus, Serie A ve NBA gibi önemli organizasyonların da yayıncısı. Yeni sezonda hazırlık maçlarını da ekranlara getiren S Sport Plus’ın sürprizlerine devam etmesi bekleniyor. Yayın haklarının yanı sıra spiker kadrosunu da genişletmesi beklenen S Sport Plus’ın önümüzdeki haftalarda yeni isimleri kadrosuna katacağı tahmin ediliyor.

NBA, NFL, NHL, Serie A, La Liga, UFC, Euroleague, Eurocup ve daha birçok spor organizasyonun yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.