TRT Spor ve TRT Spor Yıldız BSL Play-off Yayın Programını Açıkladı

30.05.2022 - 12:36

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız BSL Play-off Yayın Programını Açıkladı

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, BSL Play-off yayın programını açıkladı. Yarı final serilerinden iki maç TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

BSL Play-of yarı final serileri hız kesmeden devam ediyor. Yayıncılardan TRT Spor ve TRT Spor Yıldız da bu mücadeleleri ekranlara getirmeyi sürdürüyor. Haftanın programını açıklayan TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, yine iki mücadeleyi ekranlara getireceğini duyurdu. Bugün 20.30’daki Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko maçı TRT Spor’da, yarın 20.30’daki Galatasaray NEF-Anadolu Efes karşılaşması ise TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Seriyi Kapatmak İstiyor

İç sahada rakibine yenilerek finali zora sokan Fenerbahçe Beko, deplasmanda kazanarak yeniden avantajı elde etti. Bu sezonu kupa ile kapatmak isteyen Fenerbahçe Beko, rakibini bir kez daha deplasmanda mağlup ederek adını finale yazdırma peşinde.

Darüşşafaka ise sezon boyunca oynadığı iyi oyunu seriyi 5’inci maça uzatarak süslemek ve 5’inci maçta da sürpriz yaparak finale yükselmek istiyor. 

Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko BSL Play-off yarı final serisi 4’üncü maçını, bugün 20.30’da TRT Spor’dan izleyebilirsiniz.

1 bsl 30.5.2022      

Seri Beklenildiği Gibi Geçiyor

Yarı final serisinin diğer ayağında Anadolu Efes ile Galatasaray NEF kozlarını paylaşıyor. Serinin ilk maçında rakibini farklı geçen Galatasaray NEF, ikinci maçta güçlü rakibine boyun eğmek zorunda kaldı. Ev sahibi avantajını elde eden Galatasaray NEF’te tek amaç seriyi iç sahada bitirmek.

Euroleague şampiyonluğu sonrasında Pınar Karşıyaka’yı geçen Anadolu Efes, Galatasaray NEF karşısında ilk maçta varlık gösteremedi. Serinin ikinci maçında daha iyi bir oyun ortaya koyan ve rakibini biraz daha sınırlayan Anadolu Efes, seriyi 1-1’e getirdi. Anadolu Efes’te hedef en azından ev sahibi avantajını geri almak.

Galatasaray NEF ile Anadolu Efes arasındaki BSL Play-off yarı final serisi üçüncü maçını, yarın 20.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.