BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Galatasaray 29 Mayıs Tivibu Spor LİNK

29.05.2022 - 16:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Galatasaray 29 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Süper Lig’de Eurolig şampiyonu Anadolu Efes ve Galatasaray, play-off yarı final kapsamında ikinci kez birbirlerine rakip oluyor. Seride Galatasaray Nef takımı 1-0 öne geçti ve ev sahibi avantajını eline geçirdi. Heyecan dolu müsabaka bugün saat 19.00’da başlayacak. Sinan Erdem Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı canlı izlemek adına öne çıkan aramalar şöyle: Anadolu Efes maçı izle, Galatasaray Nef maçı izle, Anadolu Efes Galatasaray Nef canlı izle, Anadolu Efes Galatasaray canlı maç izle, Anadolu Efes Galatasaray maç izle, Efes Galatasaray bedava maç izle, Efes maçı canlı izle, Tivibu Spor link, TRT Spor izle, online maç izle, bedava maç izle, ING Basketbol Ligi maçı izle, ücretsiz maç linkleri. Efes Galatasaray maçı öncesi merak edilen tüm sorulara yanıt vermeye çalıştık.

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes galatasaray 2. maç öncesi görsel

Anadolu Efes-Galatasaray NEF Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes Galatasaray İzleme Linki Eurolig’de görüntüsünden uzak kalan Efes, ilk maçta ağır bir yenilgi aldı. Rövanş maçını Tivibu Spor 2 ekranlarından izlemek mümkün olacak.

Anadolu Efes-Galatasaray NEF Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes ve Galatasaray Nef arasındaki karşılaşmaya dair istatistikleri canlı olarak takip etmek isteyenler, GS TV yayınında veya Türkiye Basketbol Federasyonu sitesinden faydalanabilir.

ANADOLU EFES GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Efes Kolay Teslim Oldu

efes galatasaray 1. maçı

Anadolu Efes, Türkiye Ligi özelinde tarihinin en ağır iç saha yenilgilerinden birini bir play-off yarı final maçında aldı. Her ne kadar takım Eurolig dönüşü takım yorgun olsa bile bu dağınıklık ve teslimiyet, elbette bir Avrupa şampiyonuna pek yakışmadı. Efes taraftarları tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Oyunun ilk çeyreği hariç hiçbir şekilde oyuna tutunamayan Efes, özellikle üçüncü çeyrekte darmadağın oldu. Devre arasından sonra bir reaksiyon vermesi beklenen takım, üçlük yağmurunu adeta seyretti. Toplamda 35 sayılık bir fark yiyen Efes’te özellikle yerli oyuncular hiç de iyi bir sınav vermedi. Takımın vücut dili serinin devamı adına soru işaretlerini beraberinde getirdi. Hedefe ulaşan oyuncular, kafada sezonu bitirmiş gibi oynadı. Bunu gören Ergin Ataman, üçüncü çeyrekte yenilgiyi kabul etti ve sonraki maçı düşünerek ana oyuncularını kenara aldı. Eurolig şampiyonu bir reaksiyon koyarak 70-105 biten ilk maçın izlerini silmeye çalışacaktır. 

Galatasaray’dan Tarihi Fark

efes galatasaray maçı

Galatasaray Nef, son dönemde çok başarılı bir yapılanma ile zaten dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Düşük bütçesine rağmen son derece yetenekli isimleri kadrosuna katan Galatasaray, önümüzdeki 2-3 sene içerisinde oturmuş bir takım yaratmak niyetinde. Çekirdek bir kadro kuran İstanbul ekibi, normal sezondaki başarısı ile yatırımların sonucunu aldı. Çeyrek finalde Bahçeşehir takımını deviren sarı kırmızılar, yarı finalde kupanın 1 numaralı favorisi olan Efes ile eşleşti. Tahminlerin aksine müthiş bir performansla rakibin deplasmanda 35 sayı ile yenen Galatasaray, kendisine güvenenleri yanıltmadı. Özellikle üç atışlık sayılarda müthiş bir isabet oranı yakalayan ekipte Dee Bost, 22 sayı ile ön plana çıktı. Öte yandan Canaan ve Blackshear da ne kadar isabetli transferler olduklarını gösterdi. Galatasaray 37 üçlük denemesinden toplamda 18 isabet buldu. Geçiş oyunları ile farkı yakalayan ekip, seri özelinde kolay bir lokma olmadıklarının mesajını vermiş oldu.

Pistiolis ile 10’da 10

pistiolis

Efes gibi güçlü bir takımın, Eurolig kupasını kazandıktan sadece bir hafta sonra ligde 35 sayı farkla kaybetmesi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir durumu ortaya çıkardı. Dolayısıyla basketbol severler, bu galibiyetin baş mimarı olan koç Pistiolis’i mercek altına aldı. Ekrem Memnun’un yerine takımın başına getirilen Yunan koç, şu ana dek takımının başında 10 maça çıkma şansı buldu. Genç koç, bu 10 maçın tamamında başarı yakaladı. Pistiolis, hatırlanacağı üzere bir dönem İtudis’in asistan koçluğunu yapıyordu. Takımda büyük bir değişim yaratan koça, oyuncuların saygısı oldukça büyük. Efes maçında oldukça konsantre görünen koç, 11 günlük dinlenme fırsatını çok iyi bir şekilde değerlendirdi. Bu arada Galatasaray’ın Efes maçını Burak Elmas da tribünlerden takip etti.