BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko 28 Mayıs Tivibu Spor LİNK

30.05.2022 - 15:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko 28 Mayıs Tivibu Spor LİNK

Türkiye ING Basketbol Süper Lig play-off yarı final serisi 4’üncü maçında bu akşam Darüşşafaka ve Fenerbahçe Beko bir kez daha birbirlerine rakip oluyor. Volkswagen Arena’da saat 20.30’da başlayacak maç öncesi basketbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Darüşşafaka maçı izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko canlı izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maç izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe basketbol maçı canlı izle, Tivibu Spor link, TRT Spor izle, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Canlı yayın detayları ve takımlara dair gelişmeler sizlerle.

DARÜŞŞAFAKA- FENERBAHÇE BEKO CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka maçı için hazırladığı görsel

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka’nın kapışacağı yarı final 4’üncü maçına taraftarın ilgisi yine büyük olacak. Maçı ekran karşısında izlemek isteyenler ise Tivibu Spor 2 ve TRT Spor kanallarına yönelebilir.

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçında çıkacak sonuca göre finale adını yazdıracak ilk takım bugün ortaya çıkabilir. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak adına ister FB TV yayınından, isterseniz de TBF sitesinden yararlanmanız olası.

DARÜŞŞAFAKA FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Avantajı Geri Aldı

fenerbahe beko maç önü görseli

Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de bir maçı kaybederek ev sahibi avantajını rakibine kaptırmıştı. Fakat sarı lacivertli ekip Daçka’nın salonunda oynanan ilk maçı kazanarak bu avantajını geri almayı başardı. Eurolig başarısızlığını telafi etmek adına bu play-off’lara büyük önem veren Fenerbahçe Beko, seride 2-1 öne geçti. Turu geçmesi halinde finalde Efes-Galatasaray serisinden gelen takımla oynayacaklar. Fenerbahçe Beko her ne kadar bu maçı kazansa da genel olarak ritimli bir görüntü sergilemiyor. Bu maçın da pek çok anında iniş çıkışlar yaşadılar. Özellikle oyunu kontrol altında tutma ve farkı koruma noktasında ciddi sorunlar yaşıyorlar. Daçka’nın eksik kadrosuna karşı kazanmakta zorlanan Fenerbahçe Beko, üzerindeki baskıyı attığı için bu maçta daha rahat oynayabilir. Maçı 69-73 kazanan takımda Guduric 12 sayı ile ön plana çıktı.

Fenerbahçe Beko’da Oyuncuların Durumu Belirsiz

guduric darüşşafaka maçı

Fenerbahçe Beko yönetimi her ne kadar koç ve oyuncuların geleceğine dair resmi açıklamalar yapmamış olsa da esasen önümüzdeki sene pek çok oyuncunun takımda kalmayacağı konuşuluyor. Ayrıca koç Djordjevic’in de önümüzdeki sene takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılmıyor. Bu durum hem koçun hem de oyuncuların saha içine odaklanmasını zorlaştırıyor. Takım maçlarını kazanmasına rağmen oyun anlamında tatmin etmiyor. Takımın efsanesi olarak kabul edilen Vesely ile yönetim bir anlaşma zemini sağlayamadı. Vesely’nin seneye Barcelona ile yola devam etmesi bekleniyor. Resmi açıklama geldiğinde taraftarın büyük bir hayal kırıklığı yaşaması olağan. Vesely’nin çok iyi bir seri geçirdiğini söylemek zor. Geçen maçta yıldız oyuncu 23 dakikada 8 sayı bulabildi. Henry ve De Colo’nun da gelecek yıl takımdan gidebilecekleri konuşuluyor. Polonara’nın ise Bologna ile anlaşma sağladığı gelen haberler arasında. Bu maç öncesinde Pierre sakatlığı dolayısıyla yine forma giyemeyecek.

Daçka için Son Maç Olabilir

daçka maç önü görseli

Darüşşafaka’ın bu serideki şansı, hem kadro potansiyeli ve bütçesi hem de sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle oldukça düşüktü. Fakat Daçka şu ana dek ilk maç haricinde ortaya koyduğu müthiş dirençle kolayca elenebilecek bir takım olmadığını gösterdi. Takım Ataşehir’de oynadığı son 2 maçta da Fenerbahçe Beko’yu yenmeyi başardı. Sezonu 5’inci basamakta tamamlayan ve çeyrek finalde Gaziantep Basket’i deviren başarılı takım, Selçuk Erna’nın önderliğinde iyi işler yapmayı sürdürüyor. Özellikle geriye düşmesine rağmen takımın oyundan kopmaması ve son topa kadar inatla savaşması, taraftarından da alkış almasını sağladı. Boothe, Caupain, Olaseni, Doğuş gibi isimler bu seride son derece etkili oynuyor. Daçka için serinin 4’üncü maçı aynı zamanda sezona veda maçı olabilir. Darüşşafaka, taraftarının da desteği ile beraber seriyi Ataşehir’e taşımak adına oyuna ağırlığını koymak isteyecektir.