U17 Elit Lig Yarı Final Maçları A Spor’da

28.05.2022 - 13:28

U17 Elit Lig Yarı Final Maçları A Spor’da

U17 Elit Lig yarı final maçları A Spor’da. 5 Haziran Pazar günü oynanacak iki yarı final maçını da A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ligler bitse de alt yaş kategorilerinde heyecan devam ediyor. U12’den U19’a her kategoride birçok turnuvada sona gelindi. A Spor da bu turnuvalardan U17 Elit Ligi ekranlara getireceğini duyurdu. 5 Haziran Pazar günü oynanacak U17 Elit Lig karşılaşmalarını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Yayın programı ise şu şekilde:

5 Haziran Pazar

  • 18.00 TFF Elit U17 Ligi Yarı Final 1'inci Maç 
  • 21.00 TFF Elit U17 Ligi Yarı Final 2'nci Maç 

Yarı Finalistler Yarın Belli Olacak

U17 Elit Lig’de yarı finalistler ise yarın oynanacak 4 çeyrek final maçı sonrasında belli olacak. Tüm karşılaşmalar, 15.00’te futbolseverlerle buluşacak. Bazı karşılaşmların kulüplerin sosyal medya platformlarından yayınlanması bekleniyor.

Çeyrek finalin ilk maçında alt yaş kategorilerinde ses getiren işlere imza atan Samsunspor ile bu sezon Samsunspor gibi alt yaş kategorilerinde dikkat çeken Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. Diğer çeyrek final eşleşmesinde ise altyapıdaki başarısını üst yapıya taşıyamayan Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Konyaspor ve Altınordu ile Bursaspor çeyrek finalin diğer maçlarında yarı final için sahaya çıkacak.                        1 u17 25.5.2022       
Kazananlar adlarını yarı finale yazdıracak ve 5 Haziran Pazar günü A Spor ekranlarında sahne alacak.

A Spor Alt Yaş Kategorilerinde Yayınlarına Devam Edecek

Geçtiğimiz yıldan itibaren alt yaş kategorilerinde maçları ekranlara taşıyan A Spor, bu yıl da açılışı U17 Elit Lig yarı final maçlarıyla yaptı. U17 Elit Lig final maçını da ekranlara getirmesi beklenen A Spor, U21 Milli Takım maçlarını da naklen yayınlıyor.

Alt yaş kategorilerinde birçok yayına imza atan A Spor’un önümüzdeki günlerde de bu yayınlara devam etmesi bekleniyor. Yaz aylarında hazırlık maçlarını da ekranlara taşıması beklenen A Spor’un futbol programlarıyla da yaz aylarında dikkat çekeceği tahmin ediliyor.