CANLI MAÇ İZLE Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko 28 Mayıs Tivibu Spor LİNK

28.05.2022 - 14:27

CANLI MAÇ İZLE Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko 28 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Süper Lig play-off yarı final serisi oldukça sürpriz skorlara sahne oluyor. Efes gibi Fenerbahçe Beko takımı da net şekilde favori çıktığı bir maçı kendi salonunda kaybetti. Fenerbahçe ve Darüşşafaka yarı final serisi 3’üncü maçı bu defa Daçka’nı salonu olan Volkswagen Arena’a taşınıyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan heyecan dolu karşılaşma öncesinde öne çıkan trend aramaları şe şekilde sıralamak mümkün: Fenerbahçe Beko maçı izle, Darüşşafaka maçı izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko canlı izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maç izle, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe basketbol maçı canlı izle, Tivibu Spor link, TRT Spor izle, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmaya dair güncel gelişmeleri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

DARÜŞŞAFAKA- FENERBAHÇE BEKO CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko maç görseli

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka’nın karşı karşıya geleceği yarı final karşılaşmasında gözler fark yaratan yıldız oyuncularda olacak. Maç hem TRT Spor hem de Tivibu Spor 2 ekranlarından basketbol severler ile buluşacak.

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Şu ana dek kıran kırana geçen Darüşşafaka Fenerbahçe Beko serisi, bundan sonrası için de çok şey vadediyor. Bu heyecan dolu karşılaşmaya tanıklık etmek ve canlı istatistik takibi yapmak adına TBF’nin sitesinde yer alan maç merkezi bölümünü ya da FB TV yayınını takip edebilirsiniz.

DARÜŞŞAFAKA FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Şokta

fenerbahçe darüşşafaka maç görseli

Fenerbahçe Beko’nun Daçka karşısında seriyi çok rahat bir şekilde önde bitirmesi bekleniyordu. Fakat geçen akşam Ülker Arena’da oynanan maç, bu serinin hiç de göründüğü kadar kolay geçmeyeceğini herkese gösterdi. Darüşşafaka’nın sakat ve hasta oyuncularından dolayı eksik bir kadroyla mücadele ettiği maçta Fenerbahçe Beko ilk çeyreğe oldukça iyi başladı. Kısa sürede maçı çift hanelere taşıyan sarı lacivertli ekip, Darüşşafaka’nın serisine engel olamadı. Büyük ölçüde kafa kafaya giden maçın son dakikasına deplasman ekibi önemli bir avantajla girdi. Fakat Darüşşafaka son 7 saniye kala pota altından topu çıkaramadığı için top kaybı yaptı. Bu esnada bir mola alan ev sahibi ekipte son top De Colo’ya teslim edildi. Bu topu kötü kullanan Fransız oyuncu potaya dahi gidemedi. Neticede Fenerbahçe Beko ikinci maçta rakibine 81-82 kaybetti ve serinin 1-1’e gelmesine razı oldu.

Koç Djordjevic Topun Ağzında

koç djordjevic

Bu sene Eurolig’de çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve lige odaklanmak zorunda kalan Fenerbahçe Beko, sezonu kupasız kapatmak istemiyor. Taraftar takımın bu seneki istikrarsız oyunundan ve dolayısıyla koç Djordjevic’ten pek memnun görünmüyor. Yıllar sonra ilk kez Eurolig play-off’larında yer alamayan ekipte başarısızlık büyük ölçüde koça yazıyor. Dolayısıyla Sırp koçun bu sene lig şampiyonluğu gelmediği takdirde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Nitekim Ali Koç geçen akşam katıldığı bir TV programında da koçun geleceğinin alınacak sonuçlara bağlı olduğunu belirtti. Bu arada Fenerbahçe Beko takımında sakatlık problemi devam eden Pierre bu maçı da kaçıracak.

Daçka Direnç Koydu

selçuk ernak

Darüşşafaka, yarı final serisinde ikinci maça tam anlamıyla damga vurdu. Çift hanelere ulaşan farka rağmen oyundan hiçbir şekilde kopmayan İstanbul ekibi, baştan sona çok büyük bir konsantrasyonla oynadı. Selçuk Ernak önderliğindeki takım bilindiği gibi çeyrek finalde Gaziantep Basket engelini sorunuz bir şekilde aşmıştı. Fenerbahçe Beko karşısında ilk maçta 25 sayı fark yiyen ekip, ikinci maçta bu farka izin vermediği gibi oyunu büyük oranda kontrolü altına aldı. Özellikle de Doğuş’un 20 sayılı ekstra katkısı, bu galibiyette rol oynadı. Ayrıca Boothe ve Olaseni de skora katkı yapan önemli oyuncular olarak öne çıktı. Darüşşafaka bu maçı taraftarının da desteğiyle kazanırsa, psikolojik anlamda da çok önemli bir avantajı eline geçirecektir. Daçka’nın normal sezonda da Fenerbahçe Beko’yu yendiğini anımsatalım.